ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Γκασπερίνι για Ίλιτσιτς: "Οι γιατροί δεν έχουν απάντηση, θα είμαστε κοντά του"

Ο Γιόσιπ Ίλιτσιτς της Σλοβενίας σε στιγμιότυπο του αγώνα με τη Ρωσία για τα προκριματικά της ευρωπαϊκής ζώνης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο Ολυμπιακό Στάδιο του Σότσι | Σάββατο 27 Μαρτίου 2021
Ο Γιόσιπ Ίλιτσιτς της Σλοβενίας σε στιγμιότυπο του αγώνα με τη Ρωσία για τα προκριματικά της ευρωπαϊκής ζώνης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο Ολυμπιακό Στάδιο του Σότσι | Σάββατο 27 Μαρτίου 2021 © 2021 SIMON BAKER/ASSOCIATED PRESS

Ο Γιόσιπ Ίλιτσιτς, ο οποίος δίνει τη δική του μάχη με την κατάθλιψη, απουσιάζει από τις υποχρεώσεις της Αταλάντα το τελευταίο διάστημα, με τον Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι να ξεκαθαρίζει πως ο ιταλικός σύλλογος θα σταθεί στο πλευρό του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι δεν έχει στη διάθεσή του στις τελευταίες αναμετρήσεις τον Γιόσιπ Ίλιτσιτς, ο οποίος απουσίασε από τα παιχνίδια της Αταλάντα κόντρα σε Βενέτσια, Ίντερ και Λάτσιο, για λόγους ψυχικής υγείας.

Όπως έγινε γνωστό, ο Σλοβένος επιθετικός ταλαιπωρείται τα τελευταία χρόνια από κατάθλιψη. Το 2019 είχε απουσιάσει μήνες ολόκληρους από τις υποχρεώσεις της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Europa League, ωστόσο από την προηγούμενη σεζόν τέθηκε ξανά στη διάθεση του Ιταλού κόουτς.

Μάλιστα, μιλώντας μετά την ισοπαλία απέναντι στη Λάτσιο (0-0) ο Γκασπερίνι αναφέρθηκε στον 33χρονο επιθετικό ξεκαθαρίζοντας πως η σύλλογος θα σταθεί στο πλευρό του παίκτη.

"Δεν είναι εύκολο για μένα να μιλήσω για αυτήν την προσωπική κατάσταση. Θα είμαστε πάντα κοντά στον Γιόσιπ, είναι καταστάσεις που ξεπερνούν το ποδόσφαιρο και πάντα είχαμε καλή σχέση μαζί του και ζήσαμε πολύ όμορφες στιγμές μαζί. Είναι πολύ προνοητικός. Είναι ένας κανονικός άνθρωπος.

Το κεφάλι μας είναι ζούγκλα, δεν είναι εύκολο για τους ψυχολόγους, πόσο μάλλον για εμάς. Δεν έχει υπάρξει ποτέ ξανά τόσο κλειστός, τον είχα και στην Παλέρμο και δεν τον έχω ξαναδεί τόσο μαζεμένο.

Οι γιατροί δεν μπορούν να μας δώσουν απάντηση, δεν μπορώ να την δώσω ο ίδιος. Το λέω αυτή τη φορά για να μην το συζητήσω ξανά, είναι λεπτό το ζήτημα", δήλωσε στο Sky Sports μετά την ισοπαλία με τη Λάτσιο.

TAGS ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ