ΑΕΚ

Γκαρσία: "Τόσο στην ΑΕΚ όσο και στην Εθνική έχουν μεγάλες προσδοκίες για εμένα"

Ο Λιβάι Γκαρσία πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Παναιτωλικό με τον Σιμάνσκι
Ο Λιβάι Γκαρσία πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Παναιτωλικό με τον Σιμάνσκι INTIME SPORTS

Ο Λιβάι Γκαρσία μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας της χώρας του για τον ρόλο του στην Εθνική και την ΑΕΚ και τις προσδοκίες που υπάρχουν για αυτόν.

Για τον ρόλο του στην ΑΕΚ αλλά και την Εθνική του Τρίνινταντ και Τομπάγκο μίλησε ο Λιβάι Γκαρσία στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας της χώρας του με τον διεθνή επιθετικό να σημειώνει πως και στις δύο ομάδες υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες για αυτόν ενώ σημείωσε πως στην ΑΕΚ έχει μεγαλύτερη στήριξη στο επιθετικό κομμάτι.

"Στην ΑΕΚ και στη Εθνική υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες για εμένα. Περιμένουν να αποδώσω καλά κάθε φορά που μπαίνω στον αγωνιστικό χώρο. Στην ΑΕΚ όμως έχω μεγαλύτερη στήριξη τόσο στην επίθεση όσο και στο αμυντικό κομμάτι. Στην ΑΕΚ κάνω λιγότερη βαθιά άμυνα ενώ στην Εθνική πρέπει να κάνω περισσότερη, όμως δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά στους ρόλους που έχω στις δύο ομάδες".

Είπε αρχικά και ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας:

"Προσπαθώ να προσέχω το σώμα μου, το προσέχω 100%, ξέροντας ότι πρέπει να μπω και να δώσω το 120%. Κάποιες φορές όμως είναι δύσκολο. Ηρθα από την Αθήνα όπου η θερμοκρασία ήταν χαμηλότερη και το οξυγόνο ψηλότερα. Προσπαθώ όμως να μένω υγιής να καθαρίζω το μυαλό μου και να δίνω το καλύτερο μου".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE OPAP ARENA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ