ΠΑΟΚ

Γκαρσία: "Στον ΠΑΟΚ χρειάζεται πάντα να δώσεις το κάτι παραπάνω"

Ο Πάμπλο Γκαρσία
Ο Πάμπλο Γκαρσία EUROKINISSI

Ο Πάμπλο Γκαρσία στις δηλώσεις του μετά από την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον Άρη (2-2) υποστήριξε ότι η ομάδα του θα δώσει το μάξιμουμ έως το φινάλε, ενώ οι παίκτες του Δικέφαλου πάντα χρειάζεται να κάνουν το κάτι παραπάνω.

Ισόπαλη (2-2) έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη για την 25η αγωνιστική της Super League Interwetten. Ο Πάμπλο Γκαρσία στις δηλώσεις του μετά από το τέλος του αγώνα τόνισε ότι η ομάδα του δεν έπαιξε καλά στο πρώτο μέρος.

Στη συνέχεια, υποστήριξε ότι ο ΠΑΟΚ θα τα δώσει όλα μέχρι το φινάλε της σεζόν, ενώ οι παίκτες του πρέπει να κάνουν πάντα το κάτι παραπάνω.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκαρσία:

Για το ματς: "Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο μέρος. Είχαμε προβλήματα στη μεσαία γραμμή, ξέραμε ότι είχαν γρήγορους ποδοσφαιριστές μπροστά και προσπαθήσαμε να τους περιορίσουμε. Δυστυχώς ο Τζόλης παρουσίασε πρόβλημα την τελευταία στιγμή, δεν μπορούσε να ήταν μαζί μας και γι' αυτό τραβήξαμε τον Ουάρντα στα πλάγια, παρότι έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια στο χώρο του κέντρου, αλλά θα λέγαμε ότι τον θυσιάσαμε κατά κάποιο τρόπο. Ο Καγκάβα πήρε έτσι την ευκαιρία του για να αγωνιστεί. Μας στοίχισε όλο αυτό που δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο μέρος".

Για το τι θα μπορούσε να έχει αλλάξει: "Είναι εύκολο να μιλάμε κατόπιν εορτής για το τι διαφορετικό θα μπορούσαμε να κάνουμε. Μας βοήθησε που παίξαμε με δύο καθαρούς φορ στο δεύτερο μέρος. Η ευθύνη είναι πάντα δικιά μου όταν κάνω την ενδεκάδα και επιλέγω ποιοι θα παίξουν. Με δύο επιθετικούς ήμασταν καλοί και δημιουργήσαμε προϋποθέσεις".

Για τους νέους παίκτες: "Οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν καλά. Ξέρουμε καλά το ρόστερ της ομάδας που έχει νεαρούς ποδοσφαιριστές. Είμαι ευχαριστημένους από κάποιους από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, όπως ο Τσιγγάρας που ήταν καλός σήμερα, δείχνοντας ότι δεν του είναι βάρος να φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Αυτό είναι πάρα πολύ καλό, γιατί μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα για τους νέους ποδοσφαιριστές".

Για τη συνέχεια και τα playoffs: "Μένουν ακόμη αρκετά παιχνίδια. Θα δώσουμε το μάξιμουμ μέχρι το φινάλε της σεζόν. Αυτό περνάμε πάντα στους παίκτες, να καταλάβουν σε ποιον σύλλογο παίζουν. Θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε. Να αγωνίζονται παίκτες με διάθεση για τη νίκη.

Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε ποιοι έχουν συμβόλαια, ποιος θα μείνει, ποιος θα φύγει. Μερικές φορές μπορεί να μην αποδόσεις το 100% όταν υπάρχουν διάφορα θέματα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι οι ποδοσφαιριστές δεν προσπάθησαν, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, αλλά στον ΠΑΟΚ χρειάζεται πάντα να δώσεις το κάτι παραπάνω. Αυτό δεν αγοράζεται στα φαρμακεία. Ή το έχεις ή δεν το έχεις".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ