ΠΑΟΚ

Γκαρσία: "Στο ματς με τον Ολυμπιακό Β' μάς πέταξαν μπουκάλια και πέτρες"

Ο Πάμπλο Γκαρσία σε αγώνα του ΠΑΟΚ Β'
Ο Πάμπλο Γκαρσία σε αγώνα του ΠΑΟΚ Β' PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Β', Πάμπλο Γκαρσία, μετά την ισοπαλία κόντρα στον Πανσερραϊκό (1-1), έκανε αναφορά στις συνθήκες διεξαγωγής του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Β', υποστηρίζοντας πως πέταξαν στους παίκτες του μπουκάλια και πέτρες.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον έδωσε τον πρώτο βαθμό στον ΠΑΟΚ Β' στη Super League 2, ισοφαρίζοντας σε 1-1 απέναντι στον Πανσερραϊκό. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Πάμπλο Γκαρσία εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του, ενώ αναφέρθηκε και στο ματς της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό Β' (3-1) και τις συνθήκες διεξαγωγής του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά το φινάλε του αγώνα:

Για το ματς: "Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με την ομάδα και τους παίκτες. Μείναμε στο πλάνο μας, παίξαμε σύμφωνα με αυτό. Η φάση του γκολ που δεχτήκαμε, έγινε από δικό μας λάθος, αλλά θα πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έπρεπε να είμαστε πιο αποφασιστικοί και πιο αποτελεσματικοί για να φύγουμε με τη νίκη".

Στο ντέρμπι της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό: "Στο πρώτο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό ήμασταν πολύ καλύτεροι, στο δεύτερο δώσαμε χώρους στον αντίπαλο και τα γκολ τους προήλθαν από δικά μας λάθη. Οι παίκτες μου δεν είναι συνηθισμένοι σε κατάσταση βίας, μας πέταξαν μπουκάλια, πέτρες. Πίεσαν πάρα πολύ στο μεσοδιάστημα και τους διαιτητές, αλλά περιμέναμε κάτι τέτοιο από τον Ολυμπιακό, οπότε χάσαμε".

Για τη συνέχεια: "Περιμένω από την ομάδα μου να είναι πρωταγωνίστρια, να πιέσει ψηλά. Το ξέρω πως χρειάζεται χρόνο και θα πρέπει να μάθουν τις συνθήκες και το κλίμα της κατηγορίας. Σήμερα έπαιξαν παίκτες που είναι μικροί ηλικιακά, δεν έχουν παίξει ούτε με την Κ19. Δεν μου αρέσει καθόλου ο αργός ρυθμός. Θέλω γρήγορο ρυθμό στο ματς. Θα πρέπει να μπουν στο νόημα για τον ΠΑΟΚ που ονειρεύομαι".

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ