ΠΑΟΚ

Γκαρσία: "Πονάει ο αποκλεισμός"

Ο Πάμπλο Γκαρσία χειροκροτάει στην αναμέτρηση Ομόνοια - ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
Ο Πάμπλο Γκαρσία στην αναμέτρηση Ομόνοια - ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Πάμπλο Γκαρσία στις πρώτες του κουβέντες μετά την ήττα από την Ομόνοια και αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τη συνέχεια του Europa League μίλησε για κάποιες λεπτομέρειες που στοίχισαν στην ομάδα του.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 2-1 από την Ομόνοια στην Κύπρο και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League. Ένας αποκλεισμός που "πόνεσε" άπαντες στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Κάτι που τόνισε ο Πάμπλο Γκαρσία στις δηλώσεις του με το σφύριγμα της λήξης στην κάμερα της Cosmote TV. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε:

"Πονάει σίγουρα. Πιστεύω κάποιες λεπτομέρειες δεν λειτούργησαν σωστά και το πληρώσαμε. Στο πρώτο γκολ πρεσάραμε ψηλά και δεν ήταν πολύ κοντά οι γραμμές. Βάλαμε το γκολ, είχαμε την ευκαιρία για να βάλουμε και δεύτερο, πιέσαμε ψηλά, αλλά είχαμε και προβλήματα.

Ξέραμε ότι με ισοπαλία δεν περνάμε και κάναμε κάποιες αλλαγές, βάλαμε πιο επιθετικούς παίκτες. Ρισκάραμε στο κέντρο γιατί αφήσαμε έναν παίκτη. Το γκολ που φάγαμε ήταν από ατομικό λάθος, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πονάω γιατί θέλαμε τη νίκη.

Το είπαμε από την αρχή ότι αυτοί (σ.σ. παίκτες της Ομόνοιας) έχουν κίνητρο να παίξουν καλά. Πήγαν στραβά τα πράγματα, αλλά πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι. Πονάμε γιατί δεν κερδίσαμε και για τον Νάσο, που ήταν εδώ η οικογένειά του, αυτό πονάει πιο πολύ".

TAGS ΠΑΟΚ ΟΜΟΝΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ