ΠΑΟΚ

Γκαρσία: "Περήφανος για την ευκαιρία που μου δόθηκε"

Ο Πάμπλο Γκαρσία σε προπόνηση της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ πριν το ματς με τον Παναιτωλικό
Ο Πάμπλο Γκαρσία σε προπόνηση της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε στην κάμερα της "NOVA" για τη μεγάλη ευθύνη που αναλαμβάνει ως προπονητής της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ.

Ο Πάμπλο Γκαρσία έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του ΠΑΟΚ στη "NOVA" για το Κυριακάτικο (1/11, 17:15) παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Σε αυτές ευχαρίστησε την οικογένεια Σαββίδη για την ευκαιρία που του δόθηκε και έκανε λόγο για μεγάλη ευθύνη.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

«Δουλεύω χρόνια στην ακαδημία του ΠΑΟΚ περιμένοντας την ευκαιρία και σήμερα είμαι εδώ και πολύ χαρούμενος για αυτήν. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να έχω αυτή την ευκαιρία. Θέλω να πω ευχαριστώ πολύ στην οικογένεια Σαββίδη και τον κόσμο που μου έστειλε πολλά μηνύματα για αυτή την ευκαιρία, είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ περήφανος. Έχουμε μεγάλη ευθύνη.

Δεν είχαμε πολύ χρόνο να δουλέψουμε. Με τα λόγια είναι εύκολα και μπορείς να πεις πολλά αλλά εμένα δεν μου αρέσουν κιόλας. Παιχνίδι με παιχνίδια θα πρέπει να δείχνουμε σε αυτούς που μας βλέπουν τι μπορούμε να κάνουμε Όταν δουλεύεις στην ακαδημία και είσαι ένα βήμα πριν την πρώτη ομάδα, πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα έρθει η ευκαιρία. Αυτοί που δουλεύουν στις ακαδημίες πρέπει να είναι έτοιμοι για αυτές τις ευκαιρίες».

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ