ΠΑΟΚ

Γκαρσία "Κάναμε αμυντικά λάθη και φταίω εγώ"

Ο Πάμπλο Γκαρσία  χειροκροτά στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Αϊντχόφεν για το Europa League.
Ο Πάμπλο Γκαρσία στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Αϊντχόφεν EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, έπειτα από την ήττα στην έδρα της Αϊντχόφεν ανέλαβε την ευθύνη για τα αμυντικά λάθη που συνέβησαν στον αγωνιστικό χώρο.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 3-2 στην έδρα της Αϊντχόφεν με τον Πάμπλο Γκαρσία, μετά το τέλος της αναμέτρησης να αναλαμβάνει την ευθύνη για τα αμυντικά λάθη που έγιναν. Μάλιστα, έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας του υποστηρίζοντας ότι χρειάζεται δουλειά κάθε μέρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκαρσία:

Για το ματς: "Μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, πατήσαμε καλά. Σκοράραμε δύο φορές, κάναμε κάποια λάθη αμυντικά όμως. Στο 2-1 είχαμε την ευκαιρία να βάλουμε και τρίτο γκολ σε αντεπίθεση. Ξέραμε ότι έχουν καλή ομάδα, κάναμε κάποια λάθη αμυντικά και πρέπει να βελτιωνόμαστε. Είναι δικό μου κομμάτι".

Για τον Τσιγγάρα: "Πήγε πολύ καλά. Είμαι ευχαριστημένος με όλη την ομάδα. Πρώτο του παιχνίδι ως βασικός και πήγε πολύ καλά, μου άρεσε πολύ. Είναι πιτσιρίκι, είναι μικρός. Εγώ πρέπει να δουλέψω. Όλη η ομάδα έπαιξε καλά μέχρι το τέλος, κάναμε λάθη αμυντικά και φταίω εγώ".

Για τα αμυντικά λάθη: "Θέλει δουλειά κάθε μέρα. Δεν είναι δικαιολογία ότι αλλάξαμε το σύστημα. Προσπαθούμε να δουλεύουμε κάθε μέρα. Έχουμε παίκτες, δουλεύουμε για να έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Θέλει υπομονή με τα παιδιά, είμαι ευχαριστημένος, γιατί δουλέψαμε. Μερικές φορές θα βάλεις γκολ, μερικές όχι, η προσπάθεια ήταν καλή".

Για τα επόμενα παιχνίδια: "Ακολουθεί το ματς με τη Λαμία την Κυριακή. Όλα τα ματς για εμάς είναι δύσκολα. Θα δούμε τα παιδιά που δεν έπαιξαν, να πάρουν ευκαιρία".

TAGS ΠΑΟΚ EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ