ΠΑΟΚ

Γκαρσία: "Η πρώτη ομάδα ήταν στόχος μου, το ήθελα πολύ"

Ο Πάμπλο Γκαρσία  χειροκροτά στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Αϊντχόφεν για το Europa League.
Ο Πάμπλο Γκαρσία στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Αϊντχόφεν EUROKINISSI SPORTS

Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει μιλήσει στην ιστοσελίδα της UEFA και μεταξύ άλλων έχει αναφερθεί στην επιθυμία που είχε από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την Κ19 του ΠΑΟΚ.

Ο Πάμπλο Γκαρσία παραχώρησε μια μεγάλη συνέντευξη στην UEFA κάνοντας μια αναδρομή της ζωής του και της καριέρας του αλλά και στον ΠΑΟΚ. Μια συνέντευξη που κατέγραψε και η κάμερα του PAOK TV. Μια συνέντευξη που κυκλοφόρησε λίγη ώρα μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, έως το 2023, στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ανάμεσα στα όσα είπε ο Ουρουγουανός ήταν φυσικά η επιθυμία και ο στόχος του να βρεθεί στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ ως προπονητής και να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα: "Όταν έχεις ένα όνειρο, πρέπει να το θέσεις ως στόχο" είπε μεταξύ άλλων.

Για το πως βρέθηκε στον ΠΑΟΚ και τι ένιωσε κατά την παρουσία του στη χώρα μας σημείωσε:

"Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που έπαιξα τα περισσότερα παιχνίδια της καριέρας μου σαν παίκτης. Έπαιξα στην Ισπανία και πέρασα και από την Ιταλία. Πέρασα το τελευταίο διάστημα της καριέρας μου στον ΠΑΟΚ. Ας πούμε ότι πλησίαζε η στιγμή να κρεμάσω τα παπούτσια μου.

Ήρθα εδώ και συνάντησα το τεχνικό επιτελείο και είδα τους οπαδούς, οι οποίοι μου ξύπνησαν και πάλι την επιθυμία για να παίξω ξανά, αυτό το πάθος που είχε σβήσει μέσα μου. Η επιθυμία να παίξω ξύπνησε ξανά μέσα μου, η θέληση για ανταγωνισμό. Ταυτίστηκα με το σύλλογο και ολοκλήρωσα την καριέρα μου εδώ".

Και αναφέρθηκε πως από την πρώτη στιγμή όντας προπονητής στην ακαδημία είχε στόχο να βρεθεί στην πρώτη ομάδα: "Όσο δούλευα στην ακαδημία, πάντα είχα στόχο μια μέρα να προπονήσω την ανδρική ομάδα. Δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ καθώς ήξερα την ομάδα,το επιτελείο, ήταν αυτό που ήθελα πολύ".

Στον ΠΑΟΚ στην παρουσίαση της συνέντευξης αναφέρουν: "Επιβλητικός. Δίχως καν να προσπαθεί. Μεταδοτικός. Δίχως καν να μιλήσει. Ένα βλέμμα του αρκεί. Αυθεντικός. Άρα κι ευθύς. Ενίοτε σε βαθμό παρεξήγησης. Το όνομά του είναι Πάμπλο Γκαρσία. Και αυτή είναι η συνέντευξη του στην UEFA. Αποκλειστικά στο PAOK TV".

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ