ΠΑΟΚ

Γκαρσία: "Δεν προδίδω τον ΠΑΟΚ"

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
παμπλο γκαρσια MOTIONTEAM

Tαυτισμένος με τον ΠΑΟΚ δηλώνει ο Πάμπλο Γκαρσία. "Δεν θα τον προδώσω ποτέ". Επιστρέφει ο Ζαγοράκης

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Sportday" αναφέρεται στον ΠΑΟΚ, στους "τσαμπουκάδες" μέσα στο γήπεδο, το ελληνικό πρωτάθλημα, την εθνική Ουρουγουάης και το Μουντιάλ, τονίζει ότι δεν θα πήγαινε ποτέ στον Άρη, ενώ δηλώνει ότι δεν παίρνει πίσω ότι έχει πει για τον Κάκκο.
Για το ότι δεν μπλέκεται σε τσαμπουκάδες συμπαικτών παρά μόνο όταν δέχεται αυτός σκληρό μαρκάρισμα: " Θεωρώ ότι είμαι άνθρωπος – και κατ΄ επέκταση ποδοσφαιριστής- δίκαιος. Δεν ενοχλώ όταν δεν με ενοχλούν. Στην ένταση του αγώνα μπορούν να συμβούν πολλά και κάποια εγώ δεν τα ανέχομαι.

Δεν έχω παίξει ποτέ βρώμικα και θέλω ο αντίπαλος μου να κάνει το ίδιο. Αν δεν το κάνει όμως, οφθαλμός αντί οφθαλμού. Δεν ζητώ εκδίκηση από κανέναν. Με ενδιαφέρει να παίζω για να νικάω. Δίνω τα πάντα την ώρα του αγώνα, οι προκλήσεις είναι μέρος του παιχνιδιού. Απαντάω σε αυτές αλλά είναι σαν να σβήνω από το μυαλό μου ό,τι έχει συμβεί μόλις σφυρίξει τη λήξη ο διαιτητής

".

Για το ποιο είναι το μειονέκτημα του ελληνικού πρωταθλήματος: " Η έλλειψη καλών γηπέδων, οι κακοί αγωνιστικοί χώροι. Πολλά από τα γήπεδα είναι σε τόσο άθλια κατάσταση, που είναι αδύνατον ακόμα και να περπατήσεις. Νομίζω ότι αυτό είναι ένα θέμα που απασχολεί τους ποδοσφαιριστές".

Για τον Τάσο Κάκκο: " Δεν μου αρέσει αυτός ο τύπος. Δεν μπορεί να καταλάβει ότι στα ενενήντα λεπτά πρωταγωνιστής δεν είναι αυτός αλλά οι ποδοσφαιριστές. Θεωρώ πως πολλές φορές κάνει κατάχρηση εξουσίας και αυτό δεν μου αρέσει. Του έχει γίνει κριτική και από άλλους αλλά δεν τον βλέπω να αλλάζει. Εχω μιλήσει άσχημα για αυτόν και δεν παίρνω πίσω τα λόγια μου. Εχει αδικήσει και εμένα προσωπικά και την ομάδα".

Για το ότι δεν είναι πια μέλος της εθνικής Ουρουγουάης και το Παγκόσμιο Κύπελλο: " Είναι πολύ σκληρό. Εχω περάσει από όλα τα επίπεδα της εθνικής ομάδας. Δεν είναι στο χέρι μου πια. Προπονούμαι σκληρά αλλά δεν ξέρω ξέρω ειλικρινά αν αξίζω να είμαι μεταξύ των παικτών που θα πάρουν μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αφού στα προκριματικά δεν συμμετείχα. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα στερήσω τη θέση από κάποιον ποδοσφαιριστή που οδήγησε την εθνική στο Μουντιάλ".

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα όπως κάνει συνεχώς η γυναικεία ομάδα του "δικεφάλου": " Δύσκολο για φέτος, αλλά θα είμαστε καλύτεροι στον δεύτερο γύρο. Μετά βλέπουμε".

Για το αν πήγαινε στον Αρη: " Μα είναι δυνατόν; Είμαι πια τόσο ταυτισμένος με τον ΠΑΟΚ,που όχι στον Άρη, αλλά σε καμία ελληνική ομάδα δεν πρόκειται να πάω. Είναι τόσο μεγάλος ο σεβασμός μου για τον ΠΑΟΚ, που δεν θα τον πρόδιδα ποτέ".










TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ