ΑΕΚ

Γκαρσία: "Δεν κατακτήσαμε κάποιο τρόπαιο, κάτι που με απογοητεύει"

Ο Λιβάι Γκαρσία στην αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ
Ο Λιβάι Γκαρσία στην αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ EUROKINISSI SPORTS

Ο Λιβάι Γκαρσία μιλώντας στη Nova έκανε μικρό απολογισμό της σεζόν εκφράζοντας την απογοήτευσή του, για το γεγονός πως η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιο τρόπαιο.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Άρη (16/05, 19:30, Novasports 3, LIVE SPORT 24) για την τελευταία αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten. Ενόψει του παιχνιδιού δηλώσεις στη Nova, έκανε ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος έκανε έναν μικρό απολογισμό της σεζόν εκφράζοντας την απογοήτευσή του που η ομάδα του δεν κέρδισε κάποιο τρόπαιο. Παράλληλα, χαρακτήρισε τη χρονιά περίεργη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκαρσία:

Για τον τραυματισμό του: "Είχα μια ατυχία, αισθάνομαι όμως καλά και θα προσπαθήσω να βοηθήσω. Όταν ο προπονητής θελήσει να με επιλέξει εγώ είμαι έτοιμος".

Για την πρόκριση στην Ευρώπη: "Το χρειαζόμασταν αυτό με τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό. Συγχαίρω στους συμπαίκτες μου και ελπίζω την επόμενη σεζόν να πάμε καλύτερα".

Για τη φετινή σεζόν: "Προσωπικά δεν έχω ξαναζήσει τόσο περίεργη χρονιά. Όταν πηγαίναμε να βρούμε ένα καλό μομέντουμ κάτι πήγαινε στραβά. Ελπίζω την επόμενη σεζόν να μην έχουμε κάτι παρόμοιο και να έχουμε μια καλύτερη σεζόν".

Για τη δική του πρώτη σεζόν με την ΑΕΚ σε προσωπικό επίπεδο: "Ήμουν κι εγώ από τους άτυχους. Έλειψα αρκετά με τραυματισμούς. Όταν επέστρεψα εμφανίστηκαν κάποιες ατυχίες, αλλά είμαι ευγνώμων για την αγάπη του κόσμου της ΑΕΚ. Όπως είπα και πριν από τη νέα χρονιά να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα και τα πράγματα να πάνε καλύτερα. Δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος καθώς δεν κατακτήσαμε κάποιο τρόπαιο, το οποίο και με απογοητεύει. Έζησα κάποιες ωραίες στιγμές, είχα κάποια καλή απόδοση σε μερικά ματς και ελπίζω να βοηθήσω περισσότερο στο άμεσο μέλλον".

Για το τελευταίο ματς κόντρα στον Άρη: "Θέλουμε τη νίκη. Δεν ξέρουμε πως, αλλά θέλουμε να μπούμε και να πάρουμε το παιχνίδι".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ