ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γκάρι Ροντρίγκες: "Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας"

Ο Γκάρι Ροντρίγκες στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού
Ο Γκάρι Ροντρίγκες στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού INTIME SPORTS

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού έκανε ο Γκάρι Ροντρίγκες, λέγοντας μεταξύ άλλων πως είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας και πως θα προσπαθήσει να γίνει μέρος της ιστορίας του.

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι με κάθε επισημότητα από το περασμένο Σάββατο (18/9) ο Γκάρι Ροντρίγκες, με τον 31χρονο εξτρέμ να υπογράφει το νέο τριετές συμβόλαιό του και να ανακοινώνεται από τους "ερυθρόλευκους", επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ του SPORT24 και του Σταύρου Γεωργακόπουλου.

Ο ίδιος έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Πειραιωτών:"Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος με φοβερή ιστορία και είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας. Επίσης, είναι ένας από τους μεγάλους συλλόγους της Ευρώπης, είναι γνωστός από το Champions League και το Europa League, όπου παίζει κάθε χρόνο, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για κάθε ομάδα.

Έχει κερδίσει πολλά τρόπαια στην ιστορία του, όπως έκανε και πέρυσι. Όλος ο κόσμος γνωρίζει καλά τον Ολυμπιακό. Να κατακτήσω τρόπαια, είμαι εδώ για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας και να προσπαθήσω να γίνω μέρος της ιστορίας και να απολαύσω τον χρόνο που θα περάσω εδώ. Ανυπομονώ να γνωρίζω καλά πώς είναι οι οπαδοί μας, ελπίζω να τους δω σύντομα και να περάσουμε μαζί στιγμές δόξας.

Είμαι εδω, Γκάρι Ροντρίγκες".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ