ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκάνα: Ομάδα δέχτηκε άγρια επίθεση από αντίπαλους οπαδούς μετά από αγώνα

Γκάνα: Ομάδα δέχτηκε άγρια επίθεση από αντίπαλους οπαδούς μετά από αγώνα
PRINT SCREEN GLOMEX/COSMOTE TV

Η ισοπαλία που απέσπασε η Ταμάλε Σίτι από την ποδοσφαιρική ακαδημία της Μπαφούρ είχε ως αποτέλεσμα οι παίκτες της να ξυλοκοπηθούν αλλά και να δουν το λεωφορείο τους να γίνεται κομμάτια από άγρια επίθεση αντίπαλων οπαδών.

Είμαστε στο 2022 όμως για κάποιους ο συγκεκριμένος αριθμός δεν λέει τίποτα και συμπεριφέρονται λες και βρισκόμαστε στον Μεσαίωνα.

Τρανή απόδειξη αυτά που βίωσαν οι παίκτες της Ταμάλε Σίτι, ομάδας της Γκάνας, μετά από αγώνα που έδωσαν με την Ποδοσφαιρική Ακαδημία της Μπαφούρ, που χρειάστηκε να κάνουν ακόμα και την προσευχή τους για να ξεφύγουν από του Χάρου τα δόντια.

Αιτία το τελικό αποτέλεσμα, αφού απέσπασαν 1-1 και το γεγονός αυτό εξαγρίωσε τους αντίπαλους οπαδούς, με τους παίκτες της Ταμάλε Σίτι να καταγγέλουν βιαιοπραγίες εις βάρος τους και λιθοβολισμό του πούλμαν κατά την αναχώρησή του από την πόλη Νσοάτρε.

"Υποστήκαμε απάνθρωπη συμπεριφορά και το έγκλημά μας ήταν απλά ότι πήραμε ισοπαλία. Το όνειρο είναι ακόμα ζωντανό! Καμία μορφή εκφοβισμού δε μπορεί να μας σταματήσει", ανέφεραν οι άνθρωποι της Ταμάλε.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ