ΑΡΗΣ

Γκάμα: "Μου αρέσει που είμαι στον Άρη, θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον"

Ο Μπρούνο Γκάμα
Ο Μπρούνο Γκάμα INTIME SPORTS

Ο Μπρούνο Γκάμα δήλωσε στη NOVA αναφορικά με το μέλλον του στον Άρη ότι του αρέσει που είναι στην ομάδα, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο για το μέλλον.

Ο Μπρούνο Γκάμα αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στη NOVA αμέσως μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα για το μέλλον του, καθώς το συμβόλαιό του στον Άρη εκπνέει στο τέλος της σεζόν. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός τόνισε ότι του αρέσει στους κίτρινους, αλλά θα φανεί στο μέλλον τι θα γίνει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπρούνο Γκάμα στη NOVA: Για την τρίτη θέση: "Είμαστε όλοι χαρούμενοι. Πετύχαμε το στόχο να βγούμε στην Ευρώπη. Φυσικά δεν τα καταφέραμε να πάμε στον τελικό του Κυπέλλου”.

Ενώ για το μέλλον του τόνισε: “Δεν ξέρω ακόμα. Μου αρέσει που είμαι εδώ. Μου αρέσει το κλαμπ, η ομάδα, αλλά δεν ξέρω. Θα δούμε στο μέλλον”.

Για την αντίδραση του Άρη με τις τρεις συνεχόμενες νίκες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό υποστήριξε: “Πιστεύουμε πάντα και κάθε φορά που τα πράγματα πήγαιναν άσχημα αντιδρούσαμε. Το κάναμε κόντρα στον ΠΑΟΚ και αντιδράσαμε”.

Η καλύτερή του στιγμή με τον Άρη: “Σίγουρα μου αρέσει να σκοράρω. Η καλύτερή μου στιγμή η ασίστ στο 3-2 με την ΑΕΚ, η οποία μας έβγαλε στην Ευρώπη. Την προτιμώ”.

Για την υπόσχεση που είχε δώσει για τον τίτλο: “Κάθε χρόνο λέμε πως θέλουμε να πάμε σε έναν τελικό, αλλά δεν το πετυχαίνουμε. Οπότε καλύτερα να μην πούμε τίποτα".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ