ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Γκαλτιέ: "Ο Νεϊμάρ είναι από τους δυνατούς παίκτες μας, τον θέλω μπροστά από τους δύο μέσους"

Οι Νεϊμάρ και Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί σε ματς κόντρα στην Ρεάλ | 15 Φεβρουαρίου 2022
Οι Νεϊμάρ και Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί σε ματς κόντρα στην Ρεάλ | 15 Φεβρουαρίου 2022 @2022 MICHEL EULER/AP IMAGES

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ τόνισε μέσω συνέντευξής του στην "Equipe" πως θέλει όχι μόνο δυνατή ενδεκάδα αλλά και ποιοτικούς παίκτες στον πάγκο, ενώ έκανε ειδική μνεία για το ρόλο που θέλει να έχουν στην ομάδα οι Εμπαπέ και Νεϊμάρ.

Το φετινό καλοκαίρι έχουν ειπωθεί/γραφτεί αμέτρητα λόγια για τις άσχημες σχέσεις που φέρεται να έχει ο Κιλιάν Εμπαπέ με τον Νεϊμάρ και την επιθυμία του Γάλλου επιθετικού να δει την πόρτα της εξόδου της Παρί ο Βραζιλιάνος συνάδελφός του.

Ωστόσο, όλα δείχνουν πως το δίδυμο θα χρειαστεί να συνυπάρξει -θέλει δεν θέλει- και τη νέα σεζόν, με το νέο προπονητή των πρωταθλητών Γαλλίας, Κριστόφ Γκαλτιέ, να αναφέρεται μέσω συνέντευξής του στην Equipe για τη βοήθεια που θέλει να έχει από τους δύο ποδοσφαιριστές.

"Υπάρχει ανάγκη για ροτέισον. Αυτό που θέλω, πέρα από μία πολύ δυνατή ενδεκάδα που χρειάζομαι προφανώς, είναι οι πέντε αλλαγές μου να είναι το ίδιο δυνατές με τους λεγόμενους βασικούς. Στο επιθετικό κομμάτι, θα υπάρχει χρόνος συμμετοχής για όλους.

Ξέρω που θα είναι πιο άνετα ο Νεϊμάρ, μπροστά από τους δύο μέσους. Ο Νεϊμάρ και ο Μέσι είναι παίκτες που έχουν την ικανότητα να παίζουν ανάμεσα στις γραμμές και να είναι αποφασιστικοί", τόνισε μεταξύ άλλων ο Γκαλτιέ, για να προσθέσει αναφορικά με τον Εμπαπέ:

"Ο Κιλιάν είναι κάποιος που του αρέσει να παίζει σε βάθος, είναι προικισμένος τεχνικά και μπορεί να παίξει ανάμεσα στις γραμμές. Θέλω να τον ταιριάξω με έναν άλλον επιθετικό, που να έχει διαφορετικό προφίλ".

Αναφερόμενος δε στο θέμα της αρχηγίας μέσα στην ομάδα, ξεκαθάρισε: "Ο Μαρκίνιος θα είναι ο επόμενος αρχηγός ενώ θα υπάρχουν και υπαρχηγοί, που δεν τους έχω ανακοινώσει ακόμα".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ