ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Γκαλτιέ για Εμπαπέ: "Δεν είναι πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του"

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ στην αναμέτρηση της Παρί με τη Λοριάν
Ο Κριστόφ Γκαλτιέ στην αναμέτρηση της Παρί με τη Λοριάν © 2022 JEREMIAS GONZALEZ / AP IMAGES

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ σε δηλώσεις του μετά από τη νίκη επί της Μονπελιέ, ανέφερε ότι ο τραυματισμός που υπέστη ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν μοιάζει πολύ σοβαρός. Η Παρί αναμετράται με την Μπάγερν στις 14 Φεβρουαρίου για τους "16" του Champions League και υπάρχει ανησυχία για την παρουσία του Γάλλου σούπερ σταρ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε τη Μονπελιέ εκτός έδρας, ωστόσο αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμού ο Κιλιάν Εμπαπέ και ο Σέρχιο Ράμος και το γεγονός αυτό προκάλεσε ανησυχία στις τάξεις των Παριζιάνων για τον πρώτο αγώνα με την Μπάγερν για τους "16" του Champions League.

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ στις δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς ανέφερε ότι ο τραυματισμός του δεν είναι πολύ σοβαρός και φυσικά είναι όλα ανοικτά για την πρώτη μονομαχία με τους Βαυαρούς. Να σημειωθεί ότι ο Εμπαπέ στη μεικτή ζώνη περπατούσε κουτσαίνοντας.

"Δέχθηκε ένα χτύπημα στο γόνατο, πίσω από τον μηρό. Έχει πόνο στον μυ του. Πιστεύουμε ότι δεν είναι πολύ σοβαρό", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γάλλος τεχνικός για τον Εμπαπέ.

"Ο Ράμος όταν έπεσε, χτύπησε τον προσαγωγό του. Πιστεύω ότι δεν είναι σοβαρό. Προτίμησε να βγει και να μην πάρει ρίσκο για την ενόχλησή του", δήλωσε ο Γκαλτιέ για τον Ισπανό στόπερ.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ