ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Γκαλτιέ: "Είπα στον Ικάρντι ότι θα δούλεψω με μικρότερο ρόστερ, πρέπει να βρει ομάδα"

Γκαλτιέ: "Είπα στον Ικάρντι ότι θα δούλεψω με μικρότερο ρόστερ, πρέπει να βρει ομάδα"
@2022 EUGENE HOSHIKO/AP IMAGES

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ άνοιξε επίσημα την πόρτα της εξόδου στον Μάουρο Ικάρντι, με τον προπονητή της Παρί να δηλώνει πως δεν χωράει στα πλάνα του για την ομάδα που σχεδιάζει και πως θα πρέπει να ψάξει να βρει νέα ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο αποκλεισμός του Μάουρο Ικάρντι από την αποστολή της Παρί από το ματς της πρεμιέρας της Ligue 1 κόντρα στην Κλερμόν, μόνο τυχαίος δεν ήταν. Ο Αργεντινός φορ δεν βρίσκεται μέσα στα πλάνα του Κριστόφ Γκαλτιέ για τη φετινή σεζόν και αυτό ο προπονητής των πρωταθλητών Γαλλίας φρόντισε να το ξεκαθαρίσει και δημόσια, υποστηρίζοντας πως θέλει να δουλέψει με μικρότερο ρόστερ στα χέρια του και πως ο παίκτης θα πρέπει να κοιτάξει μία άλλη λύση για τη συνέχεια της καριέρας του.

"Ο Ικάρντι; Ο αποκλεισμός του το περασμένο Σαββατοκύριακο έγινε για λόγους τακτικής, μίλησα μαζί του, του είπα ότι έχω πρόθεση να δουλέψω με ένα περιορισμένο ρόστερ ως προς τις απαιτήσεις της ομάδας.

Ο σύλλογος και ο Μάουρο δουλεύουν για να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση. Έχει παίξει πολύ λίγο στις τελευταίες σεζόν, προέρχεται από δύο δύσκολες σεζόν και έχει ανάγκη να δώσει νέα ώθηση στην καριέρα του, να αλλάξει ομάδα.

Με το να βρει την κατάλληλη θέση θα τον βοηθήσει να κάνει μία νέα αρχή και να βελτιώσει την καριέρα του", τόνισε ο Γκαλτιέ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη (11/8), δύο ημέρες πριν από τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος που φέρνει την Μονπελιέ στο δρόμο των Παριζιάνων.

Την ίδια ώρα, τα γαλλικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως το μέλλον του Ικάρντι διαγράφεται δυσοίωνο στους πρωταθλητές Γαλλίας, αφού σε περίπτωση που δεν καταφέρει να βρει ομάδα, είναι πιθανό να καταλήξει να παίζει με τους ερασιτέχνες: συγκεκριμένα στην Νασιονάλ, ομάδα της πέμπτης κατηγορίας της Γαλλίας που είναι θυγατρική της Παρί.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ