SERIE A

Γκαλιάνι: "Πρώτος στόχος της Μόντσα η παραμονή"

Ο άλλοτε αντιπρόεδρος της Μίλαν και νυν της Μόντσα, Αντριάνο Γκαλιάνι | 11 Μαΐου 2016
Ο άλλοτε αντιπρόεδρος της Μίλαν και νυν της Μόντσα, Αντριάνο Γκαλιάνι | 11 Μαΐου 2016 @2016 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι κρατάει χαμηλά τη μπάλα ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν στην Serie A, ξεκαθαρίζοντας πως στην πρώτη σεζόν της στη μεγάλη κατηγορία στα 110 χρόνια ιστορία της, η Μόντσα θέτει ως πρωταρχικό στόχο την σωτηρία.

Αν και είναι μόλις τρία χρόνια στο τιμόνι της Μόντσα, το δίδυμο Μπερλουσκόνι - Γκαλιάνι μπόρεσε να φέρει την αύρα του νικητή από την μακρόχρονη εμπειρία τους στην Μίλαν και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.

Απτή απόδειξη η άνοδος της ομάδας στην κορυφαία κατηγορία της Ιταλίας για πρώτη φορά στην ιστορία της, με μία μάλιστα από τις πρώτες κινήσεις της ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν να είναι η πρόσληψη του Φρανσουά Μοντεστό στο πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Αυτό πάντως που θα πρέπει να επισημανθεί είναι πως τα μυαλά των ανθρώπων της Μόντσα δεν έχουν φουσκώσει παρά το μεγάλο ενθουσιασμό για τον προβιβασμό, με τον Γκαλιάνι να διατρανώνει την άποψη μέσω ραδιοφωνικής συνέντευξής του πως η Μόντσα έχει ως στόχο στην παρθενική σεζόν την στην Serie A να μην επιστρέψει στη δεύτερη κατηγορία.

"Τον πρώτο χρόνο μας, ο στόχος είναι η σωτηρία. Εάν θα υπέγραψα για την πρώτη θέση στην δεξιά στήλη του βαθμολογικού πίνακα (σ.σ. 11η θέση); Εννοείται πως ναι.

Το μότο που επαναλαμβάνω σε όλους μέσα στο σύλλογο είναι πως κάναμε 110 χρόνιοα για να φτάσουμε στην Serie A, δεν θα ήθελα με τίποτα να χρειαστούμε μόνο έναν χρόνο για να βρεθούμε ξανά στην Serie A", τόνισε ο έμπειρος παράγοντας.

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ