ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Γκαλέτι: "Πλέον είμαστε φαβορί"

Γκαλέτι: "Πλέον είμαστε φαβορί"
γκαλετι πανηγυρικο

Ευχαρίστημένος από το τελικό αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού στην Τρίπολη

" Το αποτέλεσμα είναι καλό για εμάς όπως ήρθε. Χάναμε με 2-0 αλλά δεν αξίζαμε αυτό το 2-0. Πλέον είμαστε φαβορί.

Μας ξάφνιασε λίγο το γκολ και μας αποδιοργάνωσε. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε για να ισοφαρίσουμε και είναι πολύ σημαντικό γιατί έχουμε δύο γκολ εκτός έδρας.

Πρέπει να κερδίσουμε την Κυριακή. Να πάμε εκεί και να κάνουμε την δική μας δουλειά. Σίγουρα θα είμαστε ένα βήμα πιο μπροστά".

Ζαϊρί: " Δεν είμαστε ευχαριστημένοι γιατί μπορούσαμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Κερδίζαμε 2-0 ήρθαμε 2-2. Έχουμε 3 εβδομάδας για να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να κάνουμε καλή προετοιμασία και να κερδίσουμε. Θα δούμε. Όχι δεν είμαι ευχαριστημένος. Θέλαμε να κερδίσουμε. Αυτά τα παιχνίδια μας δίνουν μεγάλο κίνητρο να παίξουμε για την πόλη και για την ομάδα".

Ερνέστο Βαλβέρδε Τεχεδόρ: " Η πρόθεση μας ήταν να κερδίσουμε το παιχνίδι. Παίξαμε αρκετά καλά στο πρώτο μέρος και μπορούσαμε να κερδίσουμε. Είναι αλήθεια πως μας βάλανε γρήγορα τα δύο γκολ και αυτό οφείλεται σε δικά μας λάθη. Είχαμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας και ξέραμε πως μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή. Κάναμε το 2-1 και μετά ψάξαμε τη νίκη και όχι την ισοφάριση.

Χάσαμε μεγάλες ευκαιρίες για να πάρουμε τη νίκη. Πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα αλλά ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα. Σήμερα κάναμε μόνο ένα άσχημο δεκαπεντάλεπτο. Δεχτήκαμε γρήγορα τα δύο γκολ αλλά καταφέραμε να το γυρίσουμε".

Νίκος Κωστένογλου: " Η εικόνα μας στο πρώτο μέρος ήταν πολύ καλή και καταφέραμε να πετύχουμε δύο γκολ. Χάσαμε την ευκαιρία να βάλουμε ένα τέρμα ακόμη ώστε να πάρουμε τη νίκη.

Το γκολ που δεχτήκαμε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου μας επηρέασε αρκετά. Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και κατάφερε να σκοράρει σε αντεπίθεση.

Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα και είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου αλλά και γενικότερα από τη διάθεση των παικτών μου.

Θα πάμε για τη πρόκριση στο δεύτερο ματς. Γνωρίζουμε πως το έργο μας είναι δύσκολο στη ρεβάνς αλλά κανείς δεν μας αποτρέπει στο να ελπίζουμε".


















TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ