ΑΡΣΕΝΑΛ

Γκαλάς: "Λάθος διάγνωση"

Γκαλάς: "Λάθος διάγνωση"
γκαλας

Την απογοήτευση του για την διάρκεια της αποθεραπείας του στο τραυματισμένο του μηρό, εξέφρασε ο Γουϊλιαμ Γκαλάς

Ο Γκαλάς θεωρεί υπεύθυνο το ιατρικό τιμ των "κανονιέρηδων" για την πολύμηνη απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους, κάνοντας λόγο για λάθος διάγνωση του προβλήματος που αντιμετώπιζε.
" Ήταν μία δύσκολη χρονιά", τόνισε ο Γάλλος διεθνής στην γαλλική εφημερίδα "Εκιπ". " Κανείς δεν μου έλεγε πόσο σοβαρός ήταν ο τραυματισμός μου. Αν γνώριζα από την αρχή την αλήθεια θα το είχα αποδεχτεί. Στην αρχή μου είπαν ότι ήταν κράμπα, αλλά μετά αποδείχτηκε ότι είχα πρόβλημα με τον μυ. Το λάθος έγινε στην διάγνωση. Οι γιατροί μετά έκαναν το καλύτερο δυνατό αλλά τελικά η χρονιά για εμένα δεν είναι καλή".

Η χρονιά αποδείχτηκε αποτυχημένη και για την Άρσεναλ, αφού δεν κατάφερε να εκπληρώσει κανέναν από τους στόχους που ο τεχνικός Αρσέν Βενγκέρ και οι παίκτες του είχαν βάλει στην αρχή της σεζόν.

Η έλλειψη εμπειρίας είναι η κύρια αιτία για τον Γουίλιαμ Γκαλάς, της αποτυχίας των "κανονιέρηδων" την φετινή σεζόν: " Ήξερα πριν έρθω ότι η Άρσεναλ είχε πολλούς νεαρούς παίκτες και κατάλαβα ότι αυτό που έλειπε ήταν πείρα. Κάναμε λάθη που έμπειροι παίκτες δεν θα έκαναν. Όταν έφυγα από την Τσέλσι ήξερα ότι θα μείνουμε πίσω για ακόμα μία σεζόν.

Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο αλλά θα πρέπει να παλεύουμε και να έχουμε το δολοφονικό ένστικτο στο γκολ. Δεν μπορούν οι νέοι παίκτες να βασίζονται συνέχεια στον Ανρί και αυτό πρέπει να το καταλάβουν"

.




TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ