VIRAL

Γκάφα της UEFA με λάθος ζευγάρι στο Ευρωπαϊκό Super Cup

Οι παίκτες της Ρεάλ πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Champions League | 28 Μαΐου 2022
Οι παίκτες της Ρεάλ πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Champions League | 28 Μαΐου 2022 @2022 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Οι τρεις διοργανώσεις μπέρδεψαν την UEFA, με αποτέλεσμα στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter να φέρει αντίπαλο της Ρεάλ για το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ την Ρόμα και όχι την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Η περυσινή σεζόν ήταν ιδιαίτερη για την UEFA αφού πέρα από το Champions League και το Europa League είχε να προσφέρει στο φίλαθλο κοινό και ένα τρίτο διαφορετικό ποδοσφαιρικό πιάτο: αυτό του Conference League.

Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα να το κατακτήσει η Ρόμα και να επιστρέψει στους τίτλους για πρώτη φορά μετά από το 2008 αλλά και να φέρει ένα άκρως εντυπωσιακό συμβάν, λίγους μήνες αργότερα.

Γκάφα της UEFA με λάθος ζευγάρι στο Ευρωπαϊκό Super Cup

Αυτό έλαβε χώρα στον επίσημο διαδικτυακό τόπο της UEFA στο Twitter, αφού θέλοντας να ενημερώσει για τα εισιτήρια του τελικού του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, που θα φιλοξενηθεί στις 10 Αυγούστου στο Ελσίνκι, έκανε λάθος με τις συμμετέχουσες ομάδες.

Συγκεκριμένα, αντί να έχει απέναντι στην Ρεάλ (κάτοχος Champions League) την Άιντραχτ (κάτοχος Europa League), έβαλε απέναντι στην ομάδα του Αντσελότι εκείνη του Μουρίνιο, με τους φίλους των τζαλορόσι να ενθουσιάζονται και να μη χάνουν την ευκαιρία να κάνουν τη σχετική πλάκα μέσω των social media μέχρι να γίνει αντιληπτό το λάθος και να ακολουθήσει η άμεση διόρθωση.

TAGS VIRAL ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ UEFA CHAMPIONS LEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ