ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Γήπεδο Παναθηναϊκού: Ολοκληρώθηκε η κατάθεση των φακέλων από τους υποψήφιους αναδόχους

Γήπεδο Παναθηναϊκού: Ολοκληρώθηκε η κατάθεση των φακέλων από τους υποψήφιους αναδόχους

Από το πρωί της Παρασκευής (27/1) η δημοτική αρχή της Αθήνας έχει πλέον στα χέρια της όλους τους φακέλους των υποψηφίων αναδόχων για την ανέγερση του νέου γηπέδου στον Βοτανικό.

Από το πρωί της Παρασκευής (27/1) η δημοτική αρχή της Αθήνας έχει πλέον στα χέρια της όλους τους φακέλους των υποψηφίων αναδόχων για την ανέγερση του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου του Παναθηναϊκού στην περιοχή του Βοτανικού.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε στις 10:00 (αναμένεται τις επόμενες ώρες και σχετική επίσημη τοποθέτηση/ανακοίνωση από την πλευρά του Δήμου Αθηναίων για το θέμα), χωρίς να προκύψει κάποια ένσταση, που θα πήγαινε πιο πίσω χρονικά το όλο θέμα.

Εντός της επόμενης εβδομάδας, με πιθανότερη ημερομηνία την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της επιτροπής διαγωνισμούς του Δήμου Αθηναίων, για να προχωρήσει στον έλεγχο της εγκυρότητας των προσφορών και των εγγυητικών επιστολών που κατέθεσαν οι υποψήφιες εταιρείες.

Ακολούθως οι τελικοί φάκελοι θα σταλούν στην οικονομική επιτροπή της δημοτικής αρχής, η οποία θα αποφασίσει σε συνεδρίασή της μέσα στο πρώτο 15ήμερο του Φεβρουαρίου για τον τελικό ανάδοχο του έργου.

Η μεγάλη συνέντευξη του Κώστα Μπακογιάννη στο SPORT24:

TAGS ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ