ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Υποβλήθηκε σε επέμβαση ο Κιέζα, θα μείνει για επτά μήνες εκτός δράσης

Ο Φεντερίκο Κιέζα με τη φανέλα της Γιουβέντους κόντρα στην Έμπολι | 28 Αυγούστου 2021
Ο Φεντερίκο Κιέζα με τη φανέλα της Γιουβέντους κόντρα στην Έμπολι | 28 Αυγούστου 2021 @2021 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο Φεντερίκο Κιέζα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάτασταση του προβλήματος στο χιαστό, με την Γιουβέντους να κάνει γνωστό μέσω ανακοίνωσης πως ο χρόνος αποθεραπείας του θα είναι περίπου επτά μήνες.

Λίγες ώρες πριν από την έναρξη του Μίλαν - Γιουβέντους οι άνθρωποι της βέκια σινιόρα είχαν μεγάλη αγωνία για διαφορετικό λόγο και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Φεντερίκο Κιέζα, του μεγάλου άτυχου της φετινής σεζόν για την βέκια σινιόρα.

Ο Ιταλός διεθνής επιθετικός πέρασε την πόρτα του χειρουργείου το απόγευμα της Κυριακής για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, εξαιτίας της ρήξης χιαστού που υπέστη στο αριστερό του γόνατο στην εκτός έδρας αναμέτρηση των μπιανκονέρι απέναντι στην Ρόμα στις 10 Ιανουαρίου.

Όπως έκαναν γνωστό οι μπιανκονέρι μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν, η επέμβαση ήταν επιτυχημένη ενώ ο χρόνος επιστροφής του στη δράση υπολογίζεται σε περίπου επτά μήνες, κάτι που σημαίνει πως ο Κιέζα χάνει το υπόλοιπο της σεζόν αλλά και τα μπαράζ της σκουάντρα ατζούρα με φόντο τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου τον Νοέμβριο του 2022.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ