SERIE A

Γιουβέντους - Τζένοα: Μαγεία από Κουαδράδο, σκόραρε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ

Γιουβέντους - Τζένοα: Μαγεία από Κουαδράδο, σκόραρε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ
PRINT SCREEN GLOMEX/COSMOTE TV

Ο Χουάν Κουαδράδο σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ σε δημιουργία και εκτέλεση στα πρώτα λεπτά του αγώνα με την Τζένοα, με τον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό να νικάει τον αντίπαλο κίπερ με μία αριστουργηματική απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

Η φετινή σεζόν βρίσκει τον Χουάν Κουαδράδο να είναι ένας από τους ελάχιστους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει σε μία ιδιαίτερα προβληματική περίοδο για την Γιουβέντους και ο Κολομβιανός βρίσκει συνεχώς νέες αφορμές για να θυμίζει στον κόσμο των Τορινέζων την αξία του.

Η τελευταία απόδειξη δόθηκε στον αγώνα της Κυριακής (5/12) απέναντι στην Τζένοα για την 16η αγωνιστική της Serie A, με τον Κολομβιανό να πανηγυρίζει το τρίτο του τέρμα στη φετινή Serie A με έναν άκρως ασυνήθιστο τρόπο.

Συγκεκριμένα, μέσω απευθείας χτυπήματος κόρνερ, με τον 33χρονο να βάζει τρομερά φάλτσα και να στέλνει τη μπάλα με το δεξί πόδι του να αναπαυτεί στο αριστερό παράθυρο της εστίας του Σιρίγκου, που δεν μπόρεσε να αποτρέψει 1-0 των μπιανκονέρι.

Με το γκολ μάλιστα αυτό, έγινε μόλις ο όγδοος παίκτης που έχει σκοράρει σε αγώνα της Serie A με απευθείας εκτέλεση κόρνερ από την έναρξη της περασμένης δεκαετίας, με τον αμέσως προηγούμενο να είναι ο Χακάν Τσαλχάνογλου που σκόραρε μία ημέρα νωρίτερα στο Ρόμα - Ίντερ.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ