ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Συμφώνησε να δώσει 5 εκατομμύρια ευρώ στην Φιορεντίνα αν πάρει Champions League με τον Βλάχοβιτς

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Σερβίας απέναντι στην Ιρλανδία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 | 24 Μαρτίου 2021
Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Σερβίας απέναντι στην Ιρλανδία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 | 24 Μαρτίου 2021 @2021 DARKO VOJINOVIC/AP IMAGES

Πέρα από τα 70 εκατομμύρια ευρώ που είναι το στάνταρ ποσό που θα δώσει στην Φιορεντίνα για τον Βλάχοβιτς, η Γιουβέντους συμπεριέλαβε και μπόνους ύψους 10 εκατομμυρίων, με τα μισά χρήματα να συνδέονται με την κατάκτηση του Champions League.

H Γιουβέντους ήθελε πάση θυσία να κάνει δικό της τον Ντούσαν Βλάχοβις στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και αψήφησε κάθε κόστος, κάτι που φανερώνει το γεγονός πως συμφώνησε να καταβάλλει fix το ποσό των 70 εκατομμυρίων ευρώ στη Φιορεντίνα.

Το ποσό αυτό μπορεί να μεγαλώσει ωστόσο και να φτάσει τα 80 εκατομμύρια ευρ αν επιτευχθούν συγκεκριμένα πράγματα, με το μισό μπόνους να αφορά αριθμό συμμετοχών του παίκτη που θεωρείται "εύκολος στόχος για να επιτευχθεί".

Όσο για τα άλλα 5 εκατομμύρια που ενδέχεται να δοθούν ως μπόνους, η αποκάλυψη για τη φύση της συμφωνίας των δύο ομάδων έγινε από το "Tuttomercatoweb", με την ιταλική ιστοσελίδα να αναφέρει πως τα χρήματα αυτά είναι άμεσα συνδεδεμένα με την ευρωπαϊκή τύχη της βέκια σινιόρα για τα επόμενα χρόνια.

Συγκεκριμένα, σε περίπτωση που οι Τορινέζοι κατακτήσουν το Champions League με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς στο ρόστερ τους, είναι υποχρεωμένοι να δώσουν άλλα 5 εκατομμύρια έξτρα στους βιόλα, κάτι που θα αρέσει σίγουρα στη διοίκηση των βιόλα, όχι όμως και στους οπαδούς της Φιορεντίνα που δεν τρέφουν και τα καλύτερα δυνατά συναισθήματα για τους μπιανκονέρι.

Υπενθυμίζεται πως ο Σέρβος μπόμπερ μετράει 1 γκολ σε 4 παρουσίες του μέχρι στιγμής με την Γιουβέντους και το βράδυ της Τρίτης θα πάρει το βάπτισμα του πυρός στο Champions League αν αγωνιστεί απέναντι στην Βιγιαρεάλ για τη φάση των 16 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ