ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Σταματούν οι έρευνες για το έγγραφο που αποδεικνύει την παράνομη συναλλαγή με τον Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ματς κόντρα στο Κύπελλο Ιταλίας κόντρα στην Ίντερ | 2 Φεβρουαρίου 2021
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ματς κόντρα στο Κύπελλο Ιταλίας κόντρα στην Ίντερ | 2 Φεβρουαρίου 2021 @2021 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας calciomercato.it οι έρευνες της εισαγγελείας του Τορίνο σταμάτησαν να ψάχνουν για το έγγραφο που αποδεικνύει την παράνομη οικονομική συναλλαγή με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Τις τελευταίες μέρες στην Ιταλία η έρευνα της εισαγγελείας του Τορίνο για τη Γιουβέντους, τον πρόεδρο Αντρέα Ανιέλι, τον αντιπρόεδρο, Πάβελ Νέντβεντ και τον πρώην τεχνικό διευθυντή, Φάμπιο Παράτιτσι, με την κατηγορία των ψευδών λογιστικών στοιχείων και κίνηση κεφαλαίων ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ είναι στην επικαιρότητα.

Μάλιστα εμπλεκόμενο ήταν και το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Gazzetta dello Sport ο Πορτογάλος σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να κληθεί ενώπιον του Ιταλού εισαγγελέα για να καταθέσει σχετικά με τις οικονομικές συναλλαγές του με τη Γιουβέντους.

Αποκλειστικό δημοσίευμα του calciomercato.it ανέφερε τη Δευτέρα (6/11) πως οι εισαγγελείς σταμάτησαν να αναζητούν το έγγραφο που θα αποδείκνυε την παράτυπη οικονομική συναλλαγή του Ρονάλντο με τη Γιουβέντους.

Αν αυτό το έγγραφο φτάσει στις δικαστικές αρχές με άλλο τρόπο, τότε θα καταγραφεί και η υπόθεση θα ανοίξει ξανά.

Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος πως το εν γένει το κλείσιμο των ερευνών για τη Γιουβέντους είναι κοντά και αναμένεται να γίνει τον Ιανουάριο. Δεν θα υπάρξουν νέες ανακριτικές πράξεις, οι εισαγγελείς πρέπει να περιμένουν από περαιτέρω έρευνες των οικονομικών, αλλά κυρίως από την ανάλυση του πραγματογνώμονα. Πρόκειται για εκτιμήσεις τεχνικής φύσεως σχετικά με την εξέταση των υπεραξιών, για τον προσδιορισμό τυχόν παράνομων χαρακτηριστικών.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα η Γιουβέντους κινδυνεύει με πρόστιμο και φυσικά μια ποινή θα φέρει και πτώση της χρηματηστηριακή της αξίας.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ