ΙΤΑΛΙΑ

Γιουβέντους - ΣΠΑΛ 4-0: Άνετη πρόκριση και ημιτελικά με Ίντερ

Οι παίκτες της Γιουβέντους πανηγυρίζουν το γκολ του Φραμπότα στη νίκη-πρόκριση επί της ΣΠΑΛ
Οι παίκτες της Γιουβέντους πανηγυρίζουν το γκολ του Φραμπότα στη νίκη-πρόκριση επί της ΣΠΑΛ Ⓒ 2021 FABIO FERRARI/ASSOCIATED PRESS

Η Γιουβέντους προκρίθηκε ξεκούραστα με 4-0 επί της ΣΠΑΛ και θα αντιμετώπισει την Ίντερ στα ημιτελικά του Κυπέλλου. (VIDEO)

Η Γιουβέντους υποδέχτηκε το Τορίνο το βράδυ της Τετάρτης τη ΣΠΑΛ και δεν συνάντησε αντίσταση από τους φιλοξενούμενους, πανηγυρίζοντας μια άνετη νίκη με σκορ 4-0 και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κύπελλου.

Εκεί θα αντιμετωπίσει την Ίντερ, η οποία προκρίθηκε το βράδυ της Τρίτης στον επεισοδιακό λόγω Λουκακού - Ιμπραχίμοβιτς προημιτελικό και το ντέρμπι με τη Μίλαν.

Το σκορ για τους μπιανκονέρι άνοιξε ο Άλβαρο Μοράτα με εκτέλεση πέναλτι στο 16ο λεπτό, ενώ ο Φραμπότα στο 33ο έκανε το 2-0. Το 3-0 ήλθε από τον Κουλουσέβσκι στο 78ο λεπτό, ενώ στο τέταρτο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου (90+4') ο Κιέζα έκανε το 0-4.

Σκορ που αποδείχθηκε και τελικό. Εκτός αποστολής της Γηραιάς Κυρίας ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Αντρέα Πίρλο να δίνει ανάσες στον Πορτογάλο σταρ της ομάδας.

Η σύνθεση της Γιουβέντους: Μπουφόν, Ντραγκουσίν, Ντε Λιχτ, Ντεμιράλ, Φραμπότα, Μπερναρντέσκι, Φατζόλι, Ραμπιό, Ράμσεϊ.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ