SERIE A

Γιουβέντους - Σαμπντόρια 3-2: Νίκησε, αλλά έχασε τον Ντιμπάλα η "μεγάλη κυρία"

Ο Ντιμπάλα με τη φανέλα της Γιουβέντους
Ο Ντιμπάλα με τη φανέλα της Γιουβέντους © 2020 LAURENT CIPRIANI/AP IMAGES

Η Γιουβέντους επικράτησε 3-2 της Σαμπντόρια και πέτυχε δεύτερη διαδοχική νίκη, όμως έχασε τον Ντιμπάλα ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο.

Τη δεύτερη διαδοχική νίκη της στη Serie A πέτυχε η Γιουβέντους η οποία επιβλήθηκε 3-2 της Σαμπντόρια, όμως έχασε τον Πάουλο Ντιμπάλα.

Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για την Γιουβέντους αφού μόλις στο 10ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Μετά από φάση διαρκείας η μπάλα στρώθηκε στον Ντιμπάλα ο οποίος με συρτό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 1-0.

Ωστόσο, ο Αργεντινός δεν πρόλαβε να χαρεί το γκολ του. Στο 22ο λεπτό έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού με τον Κουλουσέβσκι να περνά στη θέση του.

Όλα έδειχναν ότι η Γιουβέντους θα πήγαινε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0 υπέρ της, αλλά η εξέλιξη του αγώνα μας διέψευσε. Στο 41 ο Νίκολα Μούρου υπέπεσε σε πέναλτι και ο Μπονούτσι έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους, όμως στο 44' ο Γιοσίντα έβαλε ξανά στο ματς την Σαμπντόρια μειώνοντας σε 2-1.

Η αγωνία για τους φίλους της Γιουβέντους τελείωσε λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου όταν ο Λοκατέλι στο 57' έκανε το 3-1.

Οι φιλοξενούμενοι δεν παράτησαν τον αγώνα και έδωσαν άλλο ενδιαφέρον στο φινάλε όταν ο Καντρέβα μείωσε σε 3-2 στο 83'. Ωστόσο, στη συνέχεια δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι παραπάνω και έτσι η Γιουβέντους πήρε τη νίκη.

Γιουβέντους: Περίν, Μπονούτσι, Nτε Λιχτ, Σάντρο, Κουαδράδο, Μπεντανκούρ, Λοκατέλι, Μπερναρντέσκι, Κιέζα, Ντιμπάλα, Μοράτα

Σαμπντόρια: Αουντέρο, Μπερεσίνσκι, Γιοσίντα, Κόλεϊ, Μούρου, Ντεπάολι. Καντρέβα, Θόρσμπι, Έκνταλ, Καπούτο, Κουαλιαρέλα

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικης στη Serie A

Τα highlights της αγωνιστικής

Σπέτσια - Μίλαν 1-2

Ίντερ - Αταλάντα 3-3

Τζένοα - Βερόνα 3-3

Η βαθμολογία της Serie A


TAGS SERIE A ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ