ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Πάει για το κόλπο γκρόσο με τον Ντοναρούμα

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα κλωτσάει την μπάλα στην αναμέτρηση της Μίλαν με την Σασουόλο στις 21 Ιουλίου του 2020 στο Mapei Stadium.
Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα στην αναμέτρηση της Μίλαν με την Σασουόλο Ⓒ 2020 MASSIMO PAOLONE/ASSOCIATED PRESS

Η Γιουβέντους θέλει να αποκτήσει τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα και σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα ραντεβού του Μίνο Ραϊόλα με τον πρόεδρο της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι.

Ο Μίνο Ραϊόλα επιχειρεί σκληρά παζάρια με τη Μίλαν για το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, που λήγει το καλοκαίρι. Ο Ολλανδοϊταλός ατζέντης φέρεται να ενημέρωσε τους "ροσονέρι" ότι έχει στα χέρια του διάφορες προτάσεις για τον πελάτη του με ετήσιες απολαβές που φτάνουν τα 10.000.000 ευρώ.

Η Μίλαν έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης για συμβόλαιο που θα φτάνει τα 8.000.000 το χρόνο, δηλαδή προσφέρει αύξηση 2.000.000 στον 22χρονο τερματοφύλακα. Παρ' όλα αυτά, διαμήνυσε τόσο στον παίκτη όσο και στον Ραϊόλα ότι δεν θα μπει σε διαπραγματεύσεις για το ποσό, ανεξαρτήτως κατάληξης της σεζόν.

Η Corriere dello Sport είχε αποκαλύψει ότι το 8ψήφιο ποσό προέρχεται από τη Γιουβέντους, η οποία ψάχνει τερματοφύλακα για να διαδεχθεί τον Βόιτσιεχ Στσέσνι, που θα πωληθεί αν αποκτηθεί ο Ιταλός. Η Γιουβέντους είχε επιχειρήσει να αρπάξει τον Ντοναρούμα και την προηγούμενη φορά που έληγε το συμβόλαιό του με τη Μίλαν, το καλοκαίρι του 2017, αλλά εντέλει έμεινε στο Σαν Σίτο

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Tuttosport", οι "ροσονέρι" έχουν προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Ντοναρούμαν, αλλά δεν είναι αρκετό για να κρατήσει τον Ιταλό διεθνή στο Σαν Σίρο, καθώς ζητά τουλάχιστον 12 εκατ. για να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο. Το ποσό αυτό του το δίνει η Γιουβέντους και πιέζει τον ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα, για να πάει τον Ντοναρούμα στο Τορίνο. Μάλιστα σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ έχει προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα ραντεβού του Ραϊόλα με τον πρόεδρο της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι.

ⓒ 2020 Massimo Paolone/Associated Press

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΜΙΛΑΝ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ