ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Πρόταση για 1+1 χρόνια στον Ντι Μαρία, μέσα στο Σαββατοκύριακο η απάντηση

Ο Άνχελ ντι Μαρία πανηγυρίζει αφού σκόραρε με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής στο Finallissima
Ο Άνχελ ντι Μαρία πανηγυρίζει αφού σκόραρε με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής στο Finallissima © 2022 MATT DUNHAM / AP IMAGES

Η Γιουβέντους άλλαξε την αρχική πρόταση που κατέθεσε στον Άνχελ ντι Μαρία και προκειμένου να ικανοποιήσει την επιθυμία του Αργεντινού τού προσέφερε συμβόλαιο για έναν χρόνο με δυνατότητα επέκτασης για ακόμα ένα. Το Σαββατοκύριακο η οριστική απόφαση του 34χρονου.

Σε προχωρημένες συζητήσεις βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Γιουβέντους με τον Άνχελ ντι Μαρία, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν. Ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών είχαν "κολλήσει", με τους "μπιανκονέρι" να επιστρέφουν με νέα πρόταση.

Αρχικά, οι Ιταλοί προσέφεραν στον Αργεντινό διεθνή συμβόλαιο για δύο χρόνια, ενώ εκείνος ζητούσε μόνο ένα.

Ως εκ τούτου, προκειμένου να αποκτήσουν τον 34χρονο διαφοροποίησαν την προσφορά τους, με τον γνωστό δημοσιογράφο, Τζανλούκα ντι Μάρτζιο, να αναφέρει πως πλέον η πρόταση που έχει στα χέρια του ο Ντι Μαρία είναι για έναν χρόνο με δυνατότητα επέκτασης για ακόμα έναν.

Μάλιστα, η διοίκηση της Γηραιάς Κυρίας αναμένει την οριστική απόφασή του ενός του Σαββατοκύριακου, με τα τελευταία 24ωρα να προβλέπονται κρίσιμα.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ