ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Πίρλο: "Δεν χρειάζεται χαστούκι για να ξυπνήσουμε"

Ο Αντρέα Πίρλο στον αγώνα της Γιουβέντους με τη Βερόνα
Ο Αντρέα Πίρλο TANO PECORARO/LAPRESSE VIA AP

Ο Αντρέα Πίρλο μίλησε στο Sky Sports μετά την ισοπαλία της Γιουβέντους με τη Βερόνα (1-1) και εξέφρασε την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα, επισημαίνοντας την ανάγκη οι παίκτες του να μπαίνουν εξαρχής πιο αποφασισμένοι στο γήπεδο.

Πέμπτη αγωνιστική για τη Serie A και η Γιουβέντους μετράει 3 ισοπαλίες και 2 νίκες. Η ομάδα του Αντρέα Πίρλο την Κυριακή (25/10) έχασε ακόμη δύο βαθμούς, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη στο "Allianz Stadium" με τη Βερόνα (1-1).

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Ιταλός προπονητής, ο οποίος είδε την ομάδα του να βρίσκεται πίσω στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο, μίλησε στο Sky Sport και εκδήλωσε τη δυσαρέσκεια του για την προσέγγιση του αγώνα: "Μείναμε πίσω στο πρώτο ημίχρονο, δεν ήμασταν πολύ επιθετικοί, παρόλο που είχαμε καλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καλύτερη αντίδραση, αλλά δεν χρειάζεται να περιμένουμε να πάρουμε ένα χαστούκι για να ξυπνήσουμε", τόνισε ο προπονητής της Γηραίας Κυρίας.

Στη συνέχεια είπε: "Πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι από την αρχή, γιατί οι αγώνες κερδίζονται ακόμη και με αυτό. Ήταν ένας δύσκολος αγώνας, αλλά σίγουρα θα μπορούσαμε να έχουμε πάει καλύτερα. "

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ