CHAMPIONS LEAGUE

Γιουβέντους - Παρί: Χωρίς Βλάχοβιτς η σινιόρα, με Μέσι - Εμπαπέ οι Παριζιάνοι

Οι Λιονέλ Μέσι και Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζουν γκολ της Παρί απέναντι στην Μονακό | 12 Δεκεμβρίου 2021
Οι Λιονέλ Μέσι και Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζουν γκολ της Παρί απέναντι στην Μονακό | 12 Δεκεμβρίου 2021 @2021 CHRISTOPHE ENA/AP IMAGES

Η Γιουβέντους θα παραταχθεί απέναντι στην Παρί με τον Μίλικ στην κορυφή της επίθεσης, με τον Βλάχοβιτς να μένει εκτός λόγω τραυματισμού. Με δίδυμο Μέσι - Εμπαπέ στην επίθεση η Παρί, εκτός αποστολής ο Νεϊμάρ.

Η Γιουβέντους θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Τετάρτης (3/11, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE από SPORT24) την Παρί σε ένα σημαντικό ματς στο φινάλε της φάσης των ομίλων του Champions League, με την ομάδα του Αλέγκρι να κυνηγάει την 3η θέση που θα την οδηγήσει στο Europa League και εκείνη του Γκαλτιέ το τρίποντο για να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο.

Με σύστημα 3-5-1-1 και με τον Μίλικ στην κορυφή της επίθεσης θα παραταχτεί η βέκια σινιόρα (ο Βλάχοβιτς είναι τραυματίας και δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του) ενώ η Παρί θα έχει τους Μέσι - Εμπαπέ στην επίθεση, με τον Νεϊμάρ να μένει εκτός αποστολής.

Η σύνθεση της Γιουβέντους: Σέσνι, Γκάτι, Μπονούτσι, Σάντρο, Κουαδράδο, Φατζόλι, Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς, Μιρέτι, Μίλικ

Η σύνθεση της Παρί: Ντοναρούμα, Χακίμι, Ράμος, Μαρκίνιος, Μπερνάτ, Βεράτι, Ρουίθ, Βιτίνια, Μέσι, Σολέρ, Εμπαπέ

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ