ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Οπαδοί κρέμασαν πανό έξω από το γήπεδο βάζοντας στο στόχαστρο τον Ανιέλι

Ο πρόεδρος της Γιουβέντους Αντρέα Ανιέλι μαζί με τον αντιπρόεδρο των μπιανκονέρι, Πάβελ Νέντβεντ
Ο πρόεδρος της Γιουβέντους Αντρέα Ανιέλι μαζί με τον αντιπρόεδρο των μπιανκονέρι, Πάβελ Νέντβεντ @2020 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Η άσχημη εκκίνηση της Γιουβέντους στην Serie A σε συνδυασμό με την πώληση του Κριστιάνο Ρονάλντο έχει προκαλέσει έντονο εκνευρισμό στις τάξεις των οπαδών της, με ένα σκληροπυρηνικό κομμάτι τους να κατηγορεί τον πρόεδρο Ανιέλι μέσα από πανό.

Η απόλυτη κυριαρχία της Γιουβέντους στο ιταλικό πρωτάθλημα κράτησε εννέα χρόνια, με τους Τορινέζους να κατακτούν ισάριθμα πρωταθλήματα από το 2011 μέχρι το 2020, ωστόσο η περασμένη σεζόν βρήκε την βέκια σινιόρα να αποκαθηλώνεται και την Ίντερ να επιστρέφει στην κορυφή της Serie A μετά από 11 χρόνια αναμονής.

Το περασμένο καλοκαίρι η διοίκηση Ανιέλι εμπιστεύτηκε τον Μάσιμο Αλέγκρι για να επαναφέρει την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών, όμως η αρχή κάθε άλλο παρά εύκολη είναι για τους πολυνίκεις της Serie A, χάνοντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο λίγο πριν από το φινάλε της θερινής μεταγραφικής περιόδου και μετρώντας μία ισοπαλία (2-2 με Ουντινέζε εκτός) και μία ήττα (0-1 από την Έμπολι εντός) στις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Σαν να μην έφτανε όμως η προβληματική αρχή (την ώρα που έχουν κάνει το "2 στα 2" τόσο η πρωταθλήτρια Ίντερ όσο και οι Μίλαν, Νάπολι, Ρόμα και Λάτσιο), η διοίκηση του Αντρέα Ανιέλι καλείται να διαχειριστεί και μία έντονη γκρίνια που υποβόσκει στις τάξεις των οπαδών και η οποία εξωτερικεύτηκε μάλιστα με δυναμικό τρόπο.

Συγκεκριμένα, το γκρουπ των σκληροπυρηνικών φανς της βέκια σινιόρα με την ονομασία "Viking" εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους προς τη διοίκηση κρεμώντας αργά το βράδυ της Τετάρτης δύο πανό έξω από το "Allianz Stadium".

"Διαλυμένη ομάδα και ένα γήπεδο σαλόνι... Οι Ανιέλι και Παϊρέτο (υπεύθυνος της Γιουβέντους για το κομμάτι της επικοινωνίας με τους οπαδούς) είνα η απόλυτη καταστροφή", έγραφε το ένα πανό, ενώ το άλλο πανό είχε να κάνει με κόντρες μεταξύ των οπαδών, που έγραφε το εξής: "Παντού τύμπανα και πανό!! Στο Allianz Stadium μαριονέτες και φιγούρες για αρχ....".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ