ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ρονάλντο: Η πόζα με την 31η κούπα του

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει αγκαλιά με το Super Cup Ιταλίας 2021
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει αγκαλιά με το Super Cup Ιταλίας 2021 Ⓒ 2021 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πόζαρε αγκαλιά με το ιταλικό Super Cup, που είναι η 31η πρώτη κούπα στην καριέρα του, και στις πρώτες του δηλώσεις προειδοποίησε τις Μίλαν και Ίντερ πως η Γιουβέντους είναι αποφασισμένη για το 10ο σερί σκουντέτο (VIDEOS).

Στιγμές ανείπωτης ποδοσφαιρικής ευτυχίας βίωσε το βράδυ της Τετάρτης (20/1) ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο γήπεδο της Σασουόλο, με τον 35χρονο Πορτογάλο σούπερ σταρ όχι μόνο να οδηγεί την Γιουβέντους στην κατάκτηση του Super Cup Ιταλίας ανοίγοντας το σκορ στο 2-0 επί της Νάπολι αλλά και να ανεβαίνει στην κορυφή των... κορυφών του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Και αυτό γιατί ξεπέρασε τον Γιόζεφ Μπίτσαν με 759 γκολ (γεννήθηκε το 1913, πέθανε το 2001 και είχε πετύχει αυτόν τον αριθμό τερμάτων σε 495 ματς από το 1931 έως το 1955) φτάνοντας τα 760 στην καριέρα του σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο, όσα δεν έχει ουδείς άλλος παίκτης στην ιστορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Παράλληλα, ο CR7 έφτασε τα 31 τρόπαια στην τεράστια ποδοσφαιρική του διαδρομή, με τον τελευταίο το λάφυρο να το παίρνει αγκαλιά και να ποζάρει μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες αρνούμενος να αποχωριστεί το τρόπαιο.

Όσον αφορά στις πρώτες δηλώσεις του μετά τον νικηφόρο τελικό (2-0) κόντρα στους παρτενοπέι, ο Πορτογάλος δεν στάθηκε στο δικό του ρεκόρ αλλά στην επιτυχία της ομάδας και έστειλε μήνυμα ενόψει της συνέχεια της μάχης στο Καμπιονάτο.

"Είμαστε όλοι χαρούμενοι με τη νίκη που ήρθε δύσκολα. Το γήπεδο δεν ήταν σε καλή κατάσταση αλλά κάναμε τη δουλειά μας. Σε σχέση με την άσχημη εμφάνισή μας κόντρα στην Ίντερ δείξαμε διαφορετική νοοτροπία.

Αυτό είναι το παρελθόν, είναι ένα πολύ σημαντικό τρόπαιο και ελπίζουμε να δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην ομάδα μας", τόνισε ο Ρονάλντο στην τηλεοραση της "RAI", για να προσθέσει με νόημα:

"Μίλαν και Ίντερ είναι πολύ δυνατές αλλά πιστεύω ότι έχουμε ό,τι χρειάζεται για να πανηγυρίσουμε εμείς στο φινάλε. Θα είναι δύσκολο αλλά πιστεύω είναι ακόμα εφικτή η κατάκτηση του 10ου σερί πρωταθλήματος".

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ