ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Παρέδες έριξε το καρφί του για τον Εμπαπέ, μιλώντας για τη (μη) σχέση τους

Γιουβέντους: Ο Παρέδες έριξε το καρφί του για τον Εμπαπέ, μιλώντας για τη (μη) σχέση τους
@2022 /ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο Λεάντρο Παρέδες ρωτήθηκε για τη σχέση του με τον Κιλιάν Εμπαπέ σε συνέντευξή του και φρόντισε να "βγάλει είδηση", δίνοντας μία απάντηση με την οποία φανέρωσε την παντελή έλλειψη χημείας μεταξύ τους όταν συνυπήρχαν στην Παρί.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ θεωρείται -απολύτως δικαιολογημένα- ως ένας από τους σημαντικότερους παίκτες που φιγουράρουν τα τελευταία χρόνια στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα, ωστόσο όσο ανεβαίνουν οι μετοχές του τόσο φαίνεται να "τρακαρά" με τα άλλα μεγάλα ονόματα της Παρί.

Ειδικά με τον Νεϊμάρ, αφού εδώ και πολύ καιρό έχουν δει το φως της δημοσιότητας ρεπορτάζ που θέλουν τους δύο παίκτες όχι μόνο να είναι στα μαχαίρια, αλλά να υπάρχει πίεση του Γάλλου προς τη διοίκηση των πρωταθλητών Γαλλίας για να προχωρήσει στην πώληση του Βραζιλιάνου.

Τα συγκεκριμένα σενάρια δεν μπορούν φυσικά να αποδειχτούν αφού ουδεμία από τις δύο πλευρές δεν έχει μιλήσει επαυτού, ωστόσο έρχεται τώρα ένας άλλος παίκτης που γνωρίζει από τα αποδυτήρια της Παρί, για να ρίξει τη... σπόντα του για τον Εμπαπέ.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Λεάντρο Παρέδες που παραχωρήθηκε δανεικός στην Γιουβέντους στο φινάλε της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, με τον επί τρία χρόνια συμπαίκτη του Εμπαπέ να ερωτάται για τη σχέση του με τον Γάλλο, σε συνέντευξη που έδωσε στο ESPN και να δηλώνει τα εξής:

"Δεν μπορώ εγώ να μιλήσω εγώ για αυτόν. Είχα σχέση με αυτούς που είχα σχέση αλλά για κάποιον με τον οποίο δεν είχαν σχέση, δεν μπορώ να σου πω κάτι".

Όσο για τους λόγους που τον υποκίνησαν να μεταπηδήσει από την Παρί στην Γιουβέντους, ήταν ξεκάθαρος: "Το να αλλάξω ομάδα πριν από το Μουντιάλ ήταν μία δύσκολη απόφαση, αλλά πιστεύω ότι πήρα την σωστή απόφαση.

Το σημαντικότερο για μένα ήταν να παίζω αρκετά και το να το κάνω σε μία μεγάλη ομάδα όπως η Γιουβέντους. Το να παίξω στην Γιούβε ήταν ήταν ένα από τα όνειρά μου".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ