ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Κόντε είναι ο βασικός υποψήφιος για αντικαταστάτης του Αλέγκρι το 2023

Ο Αντόνιο Κόντε
Ο Αντόνιο Κόντε @ 2022 IAN WALTON / AP IMAGES

Ο Αντόνιο Κόντε είναι ο επικρατέστερος για την αντικατάσταση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον πάγκο της Γιουβέντους το καλοκαίρι του 2023, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι βρίσκεται "στα σχοινιά", λόγω της άσχημης πορείας της Γιουβέντους τη φετινή σεζόν και ήδη ακούγονται τα πρώτα ονόματα για την αντικατάστασή του για το 2023, καθώς ο Αντρέα Ανιέλι σε πρόσφατες δηλώσεις του τόνισε ότι τότε θα παρθεί η οποιαδήποτε απόφαση για τον πάγκο της ομάδας.

Ο βασικός υποψήφιος σύμφωνα με την ιταλική gazzetta dello sport είναι ο Αντόνιο Κοντέ, παρότι το συμβόλαιό του με την Τότεναμ έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του τρέχοντος έτους.

Ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος στο παρελθόν είχε ένα πετυχημένο πέρασμα από τον πάγκο των μπιανκονέρι και έχει συμφιλιωθεί με τον Αντρέα Ανιέλι, καθώς το διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές έγινε εν μέσω προετοιμασίας γεγονός που έφερε μια "παγωμάρα" στις σχέσεις του.

Οι διοικούντες την Τότεναμ θέλουν να κρατήσουν τον Κόντε στο Λονδίνο, ωστόσο για την ώρα δεν έχουν γίνει κάποιες διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο ίδιος πάντως μέσω δηλώσεών του τονίζει ότι αυτό θα γίνει την κατάλληλη ώρα, ενώ χαρακτήρισε ως "ασεβή" τα σενάρια που τον συνδέουν με τη Γιουβέντους.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ