ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Κιέζα μπήκε στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών

Ο Φεντερίκο Κιέζα με τη φανέλα της Γιουβέντους κόντρα στην Έμπολι | 28 Αυγούστου 2021
Ο Φεντερίκο Κιέζα με τη φανέλα της Γιουβέντους κόντρα στην Έμπολι | 28 Αυγούστου 2021 @2021 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Η σχέση του Φεντερίκο Κιέζα με τον Μάσιμο Αλέγκρι δεν είναι σε καλό σημείο και το γεγονός αυτό τον φέρνει κοντά στην πόρτα της εξόδου, με την Corriere dello Sport να αποκαλύπτει πως ο Ιταλός διεθνής εξτρέμ είναι σε ανοιχτή γραμμή με Premier League.

Ο Φεντερίκο Κιέζα αποτελεί έναν από τους ποιοτικότερους Ιταλούς μεσοεπιθετικούς που κυκλοφορούν τα τελευταία χρόνια και από τους πλέον αξιόλογους παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ της Γιουβέντους, όμως είναι αρκετά πιθανό η νέα σεζόν να τον βρει μακριά από το Τορίνο.

Αιτία οι μη καλές σχέσεις που διατηρεί με τον Μάσιμο Αλέγκρι σύμφωνα με την "Corriere dello Sport", με την ιταλική εφημερίδα να υποστηρίζει πως ο 25χρονος δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος με τον τρόπο που τον διαχειρίζεται ο προπονητής του και αυτό τον έχει κάνει να επιθυμεί την αποχώρησή του από τους μπιανκονέρι.

"Αυτή τη στιγμή είναι ανοιχτός σε προτάσεις από την Premier League, όπου υπάρχει ενδιαφέρον από τις Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νιούκαστλ.

Η Γιουβέντους ζητάει 35 εκατομμύρια ευρώ και μπόνους", αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα και μένει να δούμε αν κάποια ομάδα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την άσχημη σχέση του Κιέζα με τον Αλέγκρι για να τον εντάξει στο δυναμικό της αυτό το καλοκαίρι.

Σύμφωνα πάντως με το ρεπορτάζ της "Gazzetta dello Sport", η Γιουβέντους θα συζητήσει με ενδιαφερόμενες ομάδες μόνο αν έχει προτάσεις πάνω από 40 εκατομμύρια ευρώ, με τους Τορινέζους να έχουν ήδη συζητήσει με τον Τζανιόλο και τον μάνατζερ του Νιόντο αναζητώντας ήδη τον αντικαταστάτη του.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ