ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Αλέγκρι θέλει τον Λαπόρτ για να χτίσει τη νέα άμυνα των μπιανκονέρι

Γιουβέντους: Ο Αλέγκρι θέλει τον Λαπόρτ για να χτίσει τη νέα άμυνα των μπιανκονέρι
@2023 JON SUPER/AP IMAGES

Η Γιουβέντους αναζητεί έναν έμπειρο σέντερ μπακ για να ενισχύσει την ποιότητα της αμυντικής γραμμής της το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον Μάσιμο Αλέγκρι να έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Εμερίκ Λαπόρτ της Μάντσεστερ Σίτι.

Η Γιουβέντους στηρίχτηκε σε μεγάλο βαθμό στην γρανιτένια άμυνά της για να χτίσει την 9ετή κυριαρχία της εντός των ιταλικών συνόρων (2011-2020) όμως τα τελευταία χρόνια η συγκεκριμένη γραμμή "χωλαίνει" και αυτό έχει κάνει τον Μάσιμο Αλέγκρι να αναζητάει απελπισμένα έναν έμπειρο στόπερ για να στηριχτεί πάνω του τα επόμενα χρόνια.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας "Relevo", το όνομα που φιγουράρει πολύ ψηλά στη λίστα του είναι ο Εμερίκ Λαπόρτ, ο οποίος δεν έχει το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε τη φετινή σεζόν στην Μάντσεστερ Σίτι του Γκουαρδιόλα και δεν θα απέρριπτε ασυζητητή μία ενδεχόμενη πρόταση από την βέκια σινιόρα.

Το συμβόλαιο του Ισπανού διεθνούς αμυντικού με τους πολίτες λήγει το καλοκαίρι του 2025 και αυτή τη στιγμή κοστολογείται γύρω στα 30 εκατομμύρια ευρώ, ενώ όσον αφορά στο κασέ του ίδιου, αμείβεται με 7 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο από την Σίτι.

Σημειώνεται πως ένας τραυματισμός που είχε φέτος ο Λαπόρτ τον άφησε πίσω σε σχέση με τους Ρούμπεν Ντίας, Τζον Στόουνς, Μανουέλ Ακάντζι και Νέιθαν Άκε, με τον Αλέγκρι να φιλοδοξεί να φέρει στο Τορίνο τον 28χρονο διεθνή Ισπανό για να χτίσει πάνω του την άμυνα, όπου θα τον πλαισιώσουν σε μία τέτοια περίπτωση οι Μπρέμερ, Μπονούτσι, Ρουγκάνι και Γκάτι.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ