ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Αγκουέρο απέρριψε δύο φορές πρόταση των "μπιανκονέρι" πριν πάει στην Μπαρτσελόνα

Ο Κουν Αγκουέρο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα
Ο Κουν Αγκουέρο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα 2021 JOAN MONFORT / AP PHOTO

Όπως αποκάλυψε η SPORT, η Γιουβέντους προσπάθησε δύο φορές να πείσει το περασμένο καλοκαίρι τον Σέρχιο Αγκουέρο να μετακομίσει στο Τορίνο, με τον Αργεντινό επιθετικό να απαντά αρνητικά, καθώς επιθυμία του ήταν να μετακομίσει στην Μπαρτσελόνα.

Πολλές ήταν οι ομάδες που θέλησαν το περασμένο καλοκαίρι να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Σέρχιο Αγκουέρο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Σίτι μετά από 10 χρόνια παρουσίας στον σύλλογο. Μία από αυτές ήταν και η Γιουβέντους.

Παρά τις προσπάθειες ωστόσο, των "μπιανκονέρι", η Μπαρτσελόνα ήταν η εκλεκτή για τον Αργεντινό σταρ, ο οποίος επέλεξε να μετακομίσει στη Βαρκελώνη, προκειμένου να αγωνιστεί δίπλα στον Λιονέλ Μέσι, που όμως, λίγους μήνες υπέγραψε με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής SPORT, η Γηραιά Κυρία πλησίασε δύο φορές τον Αγκουέρο, με τον 33χρονο επιθετικό ωστόσο, να απαντά αρνητικά και στις δύο προσφορές του ιταλικού συλλόγου. Μάλιστα, όπως αναφέρεται η δεύτερη προσπάθεια της ομάδας συνέβη την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου, με την προσφορά να είναι ιδιαίτερα δελεαστική.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΤΑΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ SERIE A LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ