ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Νίκη επί της Τσίβας στο πρώτο φιλικό και αποθέωση Πογκμπά από Αλέγκρι

Ο Πολ Πογκμπά με τη φανέλα της Γιουβέντους σε φιλικό ματς κόντρα στην Τσίβας Γκουανταλαχάρα | 22 Ιουλίου 2022
Ο Πολ Πογκμπά με τη φανέλα της Γιουβέντους σε φιλικό ματς κόντρα στην Τσίβας Γκουανταλαχάρα | 22 Ιουλίου 2022 @2022 JOHN LOCHER/AP IMAGES

Η Γιουβέντους επιβλήθηκε 2-0 της Τσίβας στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι ενόψει της νέας σεζόν, με τους Ντι Μαρία, Πογκμπά και Μπρέμερ να κάνουν το ντεμπούτο τους. Αποθέωση για τον πρώην μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον Αλέγκρι.

Με νίκη άρχισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στις ΗΠΑ στο πλαίσιο της προετοιμασίας της η Γιουβέντους, με την ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι να επικρατεί με 2-0 της Τσίβας Γκουανταλαχάρα στο "Allegiant Stadium" του Λας Βέγκας, σε φιλικό που έλαβε χώρα τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Αν και το ματς παίχτηκε σε χαμηλό τέμπο λόγω της εποχής, η βέκια σινιόρα ικανοποίησε κατά διαστήματα, με τον Αλέγκρι να χρησιμοποιεί μάλιστα 22 παίκτες, 11 σε κάθε 45λεπτο.

Οι Πογκμπά και Ντι Μαρία ήταν στο αρχικό σχήμα και ο Μπρέμερ μπήκε στο 46' ενώ πολύ καλές εντυπώσεις άφησε ο νεαρός Γκάτι που πήρε θέση στο κέντρο της άμυνας και είχε συμμετοχή στο πρώτο γκολ.

Το 1-0 για τους Τορινέζους έγινε στο 10ο λεπτό με τον Ντα Γκράκα και το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 80' από τον Κομπανιόν, με την ιταλική ομάδα να ετοιμάζεται πλέον για τα δύο πολύ δυνατά φιλικά που ακολουθούν μέχρι το τέλος του μήνα, κόντρα στην Μπαρτσελόνα (27/7) και στην Ρεάλ (31/7).


Η σύνθεση της Γιουβέντους στο φιλικό με την Τσίβας: Σέσνι (46' Περίν), Κουαδράδο (46' Μπαρμπιέρι), Ντανίλο (46' Ρουγκάνι), Γκάτι (46' Μπρέμερ), Σάντρο (46' Πελεγκρίνι), Πογκμπά (46' Ζακάρια), Λοκατέλι (46' Ροβέλα), Φατζόλι (46' Άκε), Ντι Μαρία (46' Σούλε), Κεν (46' Κούντριγκ), Ντα Γκράκα (46' Κομπανιόν)

"Ήταν ένα καλό τεστ, η ομάδα δούλεψε πολύ στο Τορίνο αυτές τις ημέρες και φαίνονται τα αποτελέσματα. Ο Πογκμπά έκανε ένα καλό ματς, υπάρχουν διάφοροι παράμετροι πάνω στους οποίους θα δουλέψει αλλά θα είναι ένα από τα σύμβολα της ομάδας.

Είμαι ικανοποιημένος από τους νεαρούς παίκτες αλλά και τους νεοαποκτηθέντες", τόνισε μεταξύ άλλων ο Μάσιμο Αλέγκρι αναφορικά με το φιλικό κόντρα στους Μεξικανούς.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ