ΙΤΑΛΙΑ

Γιουβέντους - Νάπολι: Οι ενδεκάδες στον τελικό του ιταλικού Super Cup, βασικός ο Μανωλάς

Napoli's Kostas Manolas, left,  celebrates with his teammate Giovanni di Lorenzo, after scoring against Bologna during their Italian Serie A soccer match at the Renato Dall'Ara stadium in Bologna, Italy, Wednesday, July 15, 2020.  (Filippo Rubin/LaPresse via AP)
Napoli's Kostas Manolas, left, celebrates with his teammate Giovanni di Lorenzo, after scoring against Bologna during their Italian Serie A soccer match at the Renato Dall'Ara stadium in Bologna, Italy, Wednesday, July 15, 2020. (Filippo Rubin/LaPresse via AP) FILIPPO RUBIN/LAPRESSE VIA AP

Ο Κώστας Μανωλάς είναι μέσα στους εκλεκτούς του Τζενάρο Γκατούζο στην 11άδα της Νάπολι στον τελικό του ιταλικού Super Cup, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να ηγείται της επίθεσης της Γιουβέντους έχοντας παρτενέρ τον Κουλουσέβσκι.

Γιουβέντους και Νάπολι μετρούν ήδη αντίστροφα για την έναρξη του τελικού του Super Cup που θα γίνει στο "Mapei Stadium", με τους προπονητές των δύο ομάδων (και άλλοτε συμπαίκτες στην Μίλαν και στην εθνική Ιταλίας) Αντρέα Πίρλο και Τζενάρο Γκατούζο να γνωστοποιούν τις επιλογές τους.

Ο Πίρλο είδε με ανακούφιση τον Κουαδράδο να ξεπερνάει το πρόβλημα υγείας με τον κορονοϊό και του έδωσε φανέλα βασικού, με τους Ρονάλντο και Κουλουσέβσκι να επιλέγονται για την γραμμή κρούσης των μπιανκονέρι και τον Μοράτα να μένει στον πάγκο.

Από την πλευρά του, ο Γκατούζο προτίμησε τον Πετάνια αντί του Μέρτενς για την κορυφή της επίθεσης της Νάπολι, με τους Μανωλά και Κουλιμπαλί να συνθέτουν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας των παρτενοπέι.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Στσέσνι, Κουαδράδο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Ντανίλο, Κιέζα, Αρτούρ, Μπεντανκούρ, ΜακΚένι, Κουλουσέβσκι, Ρονάλντο

ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Ντι Λορέντσο, Μανωλάς, Κουλιμπαλί, Μάριο Ρούι, Ντέμε, Μπακαγιόκο, Λοσάνο, Ζιελίνσκι, Ινσίνιε, Πετάνια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΝΑΠΟΛΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ