SERIE A

Γιουβέντους - Μίλαν 1-1: Ο Ρέμπιτς είπε όχι στην πρώτη φετινή νίκη της βέκια σινιόρα

Ο Άντε Ρέμπιτς πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Μίλαν κόντρα στην Λίβερπουλ στο Champions League | 15 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Άντε Ρέμπιτς πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Μίλαν κόντρα στην Λίβερπουλ στο Champions League | 15 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο Ρέμπιτς απάντησε στο γκολ του Μοράτα και χάρισε στην Μίλαν το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Γιουβέντους στο Τορίνο, με το αποτέλεσμα αυτό να κρατάει τους ροσονέρι στην κορυφή μαζί με την Ίντερ και στο +8 από τους μπιανκονέρι.

Το μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Serie A δεν είχε νικήτρια καθώς Γιουβέντους και Μίλαν έμειναν στο 1-1 στο Allianz Stadium, είχε όμως μία μεγάλη χαμένη και αυτή ήταν η βέκια σινιόρα.

Και αυτό γιατί αν και προηγήθηκε μόλις στο 4' δεν μπόρεσε να κρατήσει το τρίποντο (το ίδιο ακριβώς είχε συμβεί και απέναντι στην Νάπολι την περασμένη αγωνιστική, όπου απέναντι στους παρτενοπέι έπεσε μάλιστα θύμα ανατροπής) και έτσι παραμένει χωρίς νίκη μετά από 4 ματς πρωταθλήματος, γεγονός που την αφήνει στο -8 από τις Ίντερ και Μίλαν και κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι ήταν καλύτερη στο πρώτο 45λεπτο, βρήκε το γρήγορο γκολ στο 4' από την εξαιρετική συνεργασία των δύο επιθετικών της, Ντιμπάλα (ασίστ) και Μοράτα (γκολ), ενώ είχε την ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματά της πριν πάει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, με τους Μοράτα και Ντιμπάλα να απειλούν αλλά να βλέπουν τον Μενιάν να τους σταματάει με δύο εντυπωσιακές επεμβάσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Μίλαν μπόρεσε όχι μόνο να ισορροπήσει αλλά από ένα σημείο και έπειτα να γίνεται επικίνδυνη, με τους ροσονέρι να πληγώνουν τελικά τους μπιανκονέρι στο 76' μέσα από στημένη φάση.

Ο Τονάλι εκτέλεσε κόρνερ και ο Ρέμπιτς νίκησε τον Σέζνι με εντυπωσιακή κεφαλιά που πήρε στο πρώτο δοκάρι, με τον Κροάτη να κάνει έτσι το 1-1 (σκόραρε για δεύτερο διαδοχικό ματς μετά το γκολ του στο Άνφιλντ με την Λίβερπουλ στην πρεμιέρα του Champions League) και να στέλνει τους ροσονέρι στην κορυφή, ισόβαθμους στους 10 πόντους με τη συμπολίτισσα Ίντερ.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Ντανίλο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Σάντρο, Κουαδράδο (72' Κιέζα), Μπεντανκούρ, Λοκατέλι, Ραμπιό, Ντιμπάλα (79' Κουλουσέβσκι), Μοράτα (66' Κεν)

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Τομόρι, Κιάερ (36' Καλούλου), Ρομανιόλι, Ερναντέζ, Τονάλι, Κεσιέ (64' Μπενασέρ), Σαλεμάκερς (64' Φλορέντσι), Ντίαθ, Λεάο, Ρέμπιτς

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:

Τα καλύτερα στιγμιότυπα:

Σασουόλο - Τορίνο 0-1

Τζένοα - Φιορεντίνα 1-2

Ίντερ - Μπολόνια 6-1

Έμπολι - Σαμπντόρια 0-3

Βενέτσια - Σπέτσια 1-2

Βερόνα - Ρόμα 3-2

Λάτσιο - Κάλιαρι 2-2

Η βαθμολογία της Serie A:

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ