ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Μία ανάσα από τον Ντι Μαρία, σε προχωρημένες επαφές με τον μάνατζέρ του

Ο Άνχελ Ντι Μαρία πανηγυρίζει γκολ με την Αργεντινή κόντρα στην Ιταλία στο Finalissima | 1 Ιουνίου 2022
Ο Άνχελ Ντι Μαρία πανηγυρίζει γκολ με την Αργεντινή κόντρα στην Ιταλία στο Finalissima | 1 Ιουνίου 2022 @2022 MAT DUNHAM/AP IMAGES

Η Γιουβέντους φαντάζει φαβορί για να εντάξει στο δυναμικό της τον Άνχελ Ντι Μαρία, με τα ιταλικά μίντια να αναφέρουν πως ο εκπρόσωπός του είναι σε σε προχωρημένες επαφές με τη διοίκηση των μπιανκονέρι και είναι μία ανάσα από οριστική συμφωνία.

Η Παρί Σεν Ζερμέν άνοιξε την πόρτα της εξόδου για τον Άνχελ Ντι Μαρία αφού δεν θέλησε να ανανεώσει τη συνεργασία μαζί του και παράλληλα τον έφερε μπροστά σε τρεις επιλογές όσον αφορά σε ποδοσφαιρικούς σταθμούς στην Ευρώπη, με τις Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα και Μπενφίκα να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Οι Λουζιτανοί απέσυραν το ενδιαφέρον τους αφού συμφώνησαν με τον Νέρες και μεταξύ των άλλων δύο ομάδων, για μεγάλο διάστημα ήταν η Μπαρτσελόνα εκείνη που εμφανιζόταν πιο κοντά στον 34χρονο Αργεντινό, όμως τις τελευταίες ώρες έχουμε πλήρη ανατροπή του σκηνικού.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ (Gazzetta dello Sport και La Stampa μεταξύ άλλων) η Γιουβέντους αποδέχτηκε την επιθυμία του παίκτη να υπογράψει μονοετές και όχι διετές συμβόλαιο συνεργασίας (επιθυμεί να παίξει σε ομάδα για να πάει σε Μουντιάλ και την επόμενη σεζόν να επιστρέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Ροσάριο Σεντράλ), κάτι που αποτέλεσε το κλειδί για να "πειστεί" ο παίκτης.

Από τη στιγμή που ο διεθνής αριστεροπόδαρος εξτρέμ άναψε το πράσινο φως για τους Τορινέζους, ο εκπρόσωπός του έκατσε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων την Κυριακή (26/6) και αυτή τη στιγμή γίνεται λόγος για προχωρημένες επαφές που αναμένεται οδηγήσουν -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- σε ένα σημαντικό deal με κερδισμένους τους Τορινέζους.

Υπενθυμίζεται πως η εξέλιξη αυτή έρχεται μία ημέρα μετά από τη συνέντευξη του Άνχελ Ντι Μαρία στο ESPN όπου είχε παραδεχτεί πως το ενδιαφέρει η προοπτική της Γιουβέντους, χαρακτηρίζοντας την βέκια σινιόρα ως την κορυφαία ομάδα της Ιταλίας.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ