CHAMPIONS LEAGUE

Γιουβέντους - Μακάμπι Χάιφα 3-1: Οι τρεις ασίστ του Ντι Μαρία έδωσαν την πρώτη νίκη

Ο Άνχελ ντι Μαρία της Γιουβέντους σε στιγμιότυπο της φιλικής αναμέτρησης με τη Ρεάλ, Πασαντίνα | Σάββατο 30 Ιουλίου 2022
Ο Άνχελ ντι Μαρία της Γιουβέντους σε στιγμιότυπο της φιλικής αναμέτρησης με τη Ρεάλ, Πασαντίνα | Σάββατο 30 Ιουλίου 2022 © 2022 MARCIO JOSE SANCHEZ/ASSOCIATED PRESS

Η Γιουβέντους πήρε τους πρώτους βαθμούς της στον 8ο όμιλο του Champions League με το 2-0 επί της Μακάμπι Χάιφα στο Τορίνο, χάρη στα γκολ των Αντριάν Ραμπιό και Ντούσαν Βλάχοβιτς και τις ασίστ του Άνχελ ντι Μαρία.

Γιουβέντους και Μακάμπι Χάιφα έδιναν ντέρμπι ουραγών του 8ου ομίλου του Champions League, αφού ύστερα από τις πρώτες δύο αγωνιστικές μετρούσαν ισάριθμες νίκες. Οι Ιταλοί επιβλήθηκαν με 3-1 στο Τορίνο, μπήκαν ξανά στη μάχη της πρόκρισης στα νοκ άουτ και άφησαν τους Ισραηλινούς χωρίς βαθμό.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι άλλαξε την πετυχημένη συνταγή του αγώνα κόντρα στη Σαμπντόρια που του έδωσε την πρώτη νίκη έπειτα από πέντε αγώνες, όμως δικαιώθηκε για την επιλογή να παρατάξει τους "μπιανκονέρι" με 4-3-3 και να πλαισιώσει τον Ντούσαν Βλάχοβιτς με τον Φίλιπ Κόστιτς και τον Άνχελ ντι Μαρία.

Ο Αργεντινός ήταν αρκετά ορεξάτος και στο 35ο λεπτό έπαιξε εκπληκτικά το 1-2 με τον Αντριάν Ραμπιό, με τον Γάλλο να ανοίγει το σκορ. Με την έναρξη του 2ου μέρους, ο Ντι Μαρία έβγαλε ακόμα μία εκπληκτική κάθετη για τον Ντούσαν Βλάχοβιτς, που στο τετ α τετ έκανε το 2-0.

Ο Σέρβος ήταν κι αυτός σε καλή μέρα και έχοντας χάσει ήδη μία ευκαιρία στο 1ο μέρος, πήρε φωτιά στο 2ο. Έστειλε την μπάλα ξανά στα δίχτυα λίγα λεπτά μετά το πρώτο τέρμα του, όμως το τέρμα ακυρώθηκε για οριακό οφσάιντ.

Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν να χάσουν κάτι και βγήκαν μπροστά, ψάχνοντας κάποιο γκολ. Το βρήκαν στο 75' με τον Ντιν Ντέιβιντ που πέρασε και τον Βόιτσιεχ Σέσνι, ενώ λίγο αργότερα είχε εκτέλεση φάουλ στο δοκάρι από τον Ομέρ Ατζίλι.

Από τη στιγμή που δεν έγινε η ισοφάριση, ο Ραμπιό εκμεταλλεύτηκε κόρνερ του Ντι Μαρία και με κεφαλιά έκανε το 3-1, "κλειδώνοντας" τη νίκη, έστω κι αν ο Ατζίλι είχε και νέο δοκάρι στα τελευταία λεπτά.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέσνι, Κουαδράδο (67' Μπονούτσι), Μπρέμερ, Ντανίλο, Ντε Σίλιο (46' Σάντρο), Μακένι, Παρέδες (85' Μιρέτι), Ραμπιό, Ντι Μαρία, Βλάχοβιτς (73' Κεν), Κόστιτς (66' Λοκατέλι)

ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ: Κοέν, Σούντγκρεν, Σεκ, Μπατουμπινσικά, Γκόλντμπεργκ, Κορνού (60' Χαζίζα), Μουχαμάντ (84' Ρουκαβίτσια), Σερί, Αμπού Φανί (72' Λαβί), Τσιμποτά (60' Ατζίλι), Πιερό (72' Νταβίντ)

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

  • Γιουβέντους - Μακάμπι Χάιφα 3-1 (25' Ραμπιό, 50' Βλάχοβιτς)
  • Μπενφίκα - Παρί 1-1 (41' αυτ. Ντανίλο / 22' Μέσι)

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

  • 11/10 19:45 Μακάμπι Χάιφα - Γιουβέντους
  • 11/10 22:00 Παρί - Μπενφίκα
TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ