SERIE A

Γιουβέντους - Ίντερ: Με Μίλικ στην κορυφή η σινιόρα, με δίδυμο Λαουτάρο - Τζέκο οι Μιλανέζοι

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες πανηγυρίζει γκολ της Ίντερ απέναντι στην Κρεμονέζε | 30 Αυγούστου 2022
Ο Λαουτάρο Μαρτίνες πανηγυρίζει γκολ της Ίντερ απέναντι στην Κρεμονέζε | 30 Αυγούστου 2022 @2022 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο Μάσιμο Αλέγκρι παρέταξε την Γιουβέντους με φορ κρούσης τον Αρκάντιους Μίλικ στο "Derby d'Italia", με τον Σιμόνε Ιντζάγκι από την πλευρά του να επιλέγει τους Λαουτάρο Μαρτίνες - Έντιν Τζέκο ως δίδυμο στην επιθετική γραμμή της Ίντερ.

Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο φετινό "Derby d'Italia" άρχισε, με τους Μάσιμο Αλέγκρι και Σιμόνε Ιντζάγκι να κάνουν γνωστές τις ενδεκάδες των ομάδων τους για την μεταξύ τους κόντρα στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Serie A.

Ο προπονητής της Γιουβέντους θα αγωνιστεί με σύστημα 3-5-2, με τον Αρκάντιους Μίλικ στην κορυφή της επίθεσης και τον Μιρέτι να τον υποστηρίζει παίζοντας πίσω του ενώ εκείνος της Ίντερ εμπιστεύεται το κλασικό για αυτόν 3-5-2, με τους Λαουτάρο Μαρτίνες και Έντιν Τζέκο ως ντουέτο στην γραμμή κρούσης.

Η σύνθεση της Γιουβέντους: Σέσνι, Ντανίλο, Μπρέμερ, Σάντρο, Κουαδράδο, Φατζόλι, Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς, Μιρέτι, Μίλικ

Η σύνθεση της Ίντερ: Ονάνα, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Ατσέρμπι, Ντάμφρις, Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Μικίταριαν, Ντιμάρκο, Μαρτίνες, Τζέκο

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ