ΙΤΑΛΙΑ

Γιουβέντους - Ίντερ: Γεμίζει το Ολίμπικο για τον τελικό και φέρνει ρεκόρ εισπράξεων

Στιγμιότυπο από αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Ίντερ στο ιταλικό Super Cup | 12 Ιανουαρίου 2022
Στιγμιότυπο από αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Ίντερ στο ιταλικό Super Cup | 12 Ιανουαρίου 2022 @2022 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Η δίψα των οπαδών της Γιουβέντους και της Ίντερ για να στηρίξουν τις ομάδες τους στον τελικό του Coppa Italia είναι τέτοια που οδηγεί σε sold out στο "Ολίμπικο", γεγονός που αναμένεται να δημιουργήσει ρεκόρ εισπράξεων στην ιστορία του θεσμού.

Η μάχη για την κατάκτηση του τίτλου στην Serie A μαίνεται μεταξύ Μίλαν και Ίντερ, ωστόσο το βράδυ της Τετάρτης το πρωτάθλημα μπαίνει στην άκρη για λίγο, αφού υπάρχει μία μεγάλη κόντρα στο... τραπέζι για το Coppa Italia.

Αντιμέτωπες στον τελικό είναι Γιουβέντους και Ίντερ μόλις για τρίτη φορά στην ιστορία τους (νικήτρια και τις δύο προηγούμενες φορές η βέκια σινιόρα, με 4-1 το 1958-59 και με 1-0 το 1964-65), με τα ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ να κάνουν λόγο για κοσμοσυρροή στην ιταλική πρωτεύουσα για το Derby d'Italia που θα κρίνει ένα τρόπαιο.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport, τα λίγα εισιτήρια που έχουν απομείνει αδιάθετα οδεύουν προς... εξαφάνιση και αν συμβεί αυτό, τότε θα έχουμε ρεκόρ εισπράξεων στην ιστορία της δεύτερης τη τάξει ποδοσφαιρικής διοργάνωσης στην Ιταλία.

Το ρεκόρ εισπράξεων στο Coppa Italia το κατέχει αυτή τη στιγμή ο δεύτερος φετινός ημιτελικός του Coppa Italia μεταξύ της Ίντερ και της Μίλαν (νίκησε το ρεκόρ του 2016 με 4.156.710 ευρώ έσοδα), με την εφημερίδα να εκτιμάει πως ένα γεμάτο "Ολίμπικο" θα φέρει ένα ποσό από τις εισπράξεις κοντά στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ