ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Δύο αγωνιστικές στον Μοράτα για απρεπή έκφραση σε διαιτητή

Ο Άλβαρο Μοράτα με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ματς της Serie A κόντρα στην Κάλιαρι στο "Juventus Stadium"
Ο Άλβαρο Μοράτα με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ματς της Serie A κόντρα στην Κάλιαρι στο "Juventus Stadium" AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Χωρίς τον Άλβαρο Μοράτα θα παραταχθεί η Γιουβέντους στο επικείμενο τοπικό ντέρμπι με την Τορίνο, με τον Ισπανό φορ να τιμωρείται με δύο αγωνιστικές αποκλεισμό για άσεμνη έκφραση προς τον διαιτητή στο φινάλε του αγώνα με την Μπενεβέντο.

Το ματς στο "Ciro Vigorito" ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου αλλά εξακολουθεί να αφήνει πληγές στην Γιουβέντους. Δεν ήταν μόνο οι δύο βαθμοί που άφησε στην έδρα της Μπενεβέντο (έφτασε τις 5 ισοπαλίες στις πρώτες 9 αγωνιστικές της Serie A) αλλά και το γεγονός πως θα στερηθεί τον Άλβαρο Μοράτα για τα δύο ερχόμενα ματς πρωταθλήματος.

Αιτία η αποβολή του Ισπανού επιθετικού με απευθείας κόκκινη κάρτα λίγα δευτερόλεπτα μόλις μετά το τριπλό σφύριγμα του διαιτητή Πάσκουα, με τον άρχοντα του αγώνα να γράφει στο φύλλο αγώνα για την απρεπή έκφραση που ξεστόμισε εναντίον του ο παίκτης και την καμπάνα να έρχεται τρία 24ωρα αργότερα.

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Τρίτης (1/12), με τον αθλητικό δικαστή να ανακοινώνει αναφορικά με το πειθαρχικό παράπτωμα του Μοράτα πως θα εκτίσει ποινή δύο αγωνιστικών αποκλεισμού από τα γήπεδα, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει το "Derby della Mole" απέναντι στην Τορίνο αλλά καθώς και το ματς με την Τζένοα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ