ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Δέχτηκε πρόστιμο για υβριστικό πανό των οπαδών της κατά του Ινφαντίνο

Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο
Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο © 2021 BILL KOSTROUN / AP IMAGES

Κάποιοι οπαδοί της Γιουβέντους δεν είδαν με καλό μάτι πρόσφατη δήλωση του Τζάνι Ινφαντίνο μετά από ήττα της ομάδας τους και του "απάντησαν" μέσα από πανό που ύψωσαν, με την τιμωρία για τη βέκια σινιόρα να μην αργεί να έρθει.

Η Γιουβέντους πανηγύρισε στο φινάλε του αγώνα με την Κάλιαρι μία σημαντική εκτός έδρας νίκη με 2-1 που την διατηρεί φαβορί για την 4η θέση της Serie A και την έξοδο στο Champions League, πέρα ωστόσο από τη χαρά που έδωσε αυτό το ματς στους οπαδούς της αποτέλεσε αφορμή για ένα ασυνήθιστο περιστατικό.

Αυτό είχε να κάνει με την επιλογή κάποιων οπαδών των μπιανκονέρι να υψώσουν για μερικά λεπτά κατά τη διάρκεια του αγώνα ένα πανό που έβαζε στο στόχαστρο τον πρόεδρο της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, και το οποίο είχε το εξής περιεχόμενο "Ινφαντίνο, κλόουν".

Αιτία της μετωπικής των τιφόζι απέναντι στον Ινφαντίνο ήταν δηλώσεις του Νο 1 της FIFA λίγες ημέρες νωρίτερα, στο πλαίσιο επίσκεψής του στην Φλωρεντία, με τον Ιταλό παράγοντα να αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Είναι μία τέλεια ημέρα για να είμαι εδώ επειδή η Φιορεντίνα νίκησε και η Γιουβέντους έχασε". Τα λόγια αυτά δεν ακούστηκαν καλά, ούτε όμως το εν λόγω πανό πέρασε απαρατήρητο, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως οι Τορινέζοι ενημερώθηκαν για πρόστιμο που καλούνται να πληρώσουν και το οποίο ανέρχεται σε 2.000 ευρώ.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A FIFA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ