ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Χάνει για τρεις μήνες τον Αρτούρ

Ο Άρτουρ με τη φανέλα της Γιουβέντους κόντρα στην Πόρτο για το Champions League | 9 Μαρτίου 2021
Ο Άρτουρ με τη φανέλα της Γιουβέντους κόντρα στην Πόρτο για το Champions League | 9 Μαρτίου 2021 @ 2021 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Η Γιουβέντους θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Αρτούρ για τρεις μήνες καθώς το πρόβλημα τραυματισμού που είχε στο γόνατο από τον Φεβρουάριο δεν υποχώρησε και αναγκάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Μία σημαντική απώλεια πριν καν αρχίσει τη σεζόν, έχει η Γιουβέντους, με τον Αρτούρ να περνάει την πόρτα του χειρουργείου για επέμβαση στο δεξί γόνατο και την βέκια σινιόρα να ενημερώνει μέσω ανακοίνωσης πως ο χρόνος αποθεραπείας του υπολογίζεται γύρω στους τρεις μήνες.

Το πρόβλημα πάντως για τον Βραζιλιάνο μέσο δεν είναι τωρινό, αφού είχε τραυματιστεί από τον περασμένο Φεβρουάριο και προσπάθησε να τον ξεπεράσει μέσω συντηρητικής θεραπείας (η απόφαση είχε παρθεί από κοινού με την ομάδα), κάτι που όμως αποδείχτηκε λανθασμένη επιλογή.

Υπενθυμίζεται πως ο Αρτούρ, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2020 από την Μπαρτσελόνα (ο Πιάνιτς έκανε το αντίθετο δρομολόγιο) γίνεται 25 ετών τον Αύγουστο, ενώ την περασμένη σεζόν πρόλαβε να φορέσει 32 φορές την ασπρόμαυρη φανέλα πετυχαίνοντας και ένα γκολ.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ