ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Κάιο Ζόρζε από την Σάντος

Ο Κάιο Ζόρζε πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Σάντος | 16 Δεκεμβρίου 2020
Ο Κάιο Ζόρζε πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Σάντος | 16 Δεκεμβρίου 2020 @2020 AMANDA PEROBELLI/AP IMAGES

Τον επιθετικό που θα είναι τέταρτος στην ιεραρχία τη νέα σεζόν πίσω από τους Ρονάλντο, Μοράτα και Ντιμπάλα βρήκε η Γιουβέντους, με την βέκια σινιόρα να ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου Κάιο Ζόρζε από την Σάντος.

Επίσημα παίκτης της Γιουβέντους είναι από το βράδυ της Τρίτης ο Κάιο Ζόρζε, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό να έχει φτάσει στο Τορίνο από τις 4 Αυγούστου και να έχει περάσει εδώ και καιρό τις ιατρικές εξετάσεις αλλά τους μπιανκονέρι να επιλέγουν να τον ανακοινώσουν μόλις λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Ο 19χρονος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2026, με την Γιουβέντους να εκμεταλλεύεται το γεγονός πως το συμβόλαιό του με την Σάντος έληγε στις 31 Δεκεμβρίου 2021 και να έρχεται σε συμφωνία μαζί του (ενδιαφέρθηκε και η Μίλαν), υποχρεώνοντας και τους Βραζιλιάνους να συναινέσουν στο deal για να μην τον χάσουν χωρίς να ανταμειφθούν.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ρεπορτάζ, το κόστος της μετακίνησής του στους μπιανκονέρι ανέρχεται σε 3 εκατομμύρια ευρώ (θα δοθούν σε δύο δόσεις) συν μπόνους, με την Σάντος να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 5% σε περίπτωση που η Γιουβέντους τον πουλήσει σε άλλη ομάδα.

Σημειώνεται πως ο Ζόρζε έκανε το ντεμπούτο του με την Σάντος σε ηλικία 16 ετών και 249 ημερών ενώ έχει ήδη κατακτήσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο Κ17 με την Βραζιλία το 2019, όντας τοπ σκόρερ εκείνης της διοργάνωσης με πέντε γκολ.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ