PREMIER LEAGUE

Γιουνάιτεντ - Τσέλσι: Ο VAR αγνόησε το γκρέμισμα του Αθπιλικουέτα από τον Μαγκουάιρ

Ο Μαγκουάιρ προσπαθεί να σταματήσει τον Αθπιλικουέτα σε ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι για την Premier League
Ο Μαγκουάιρ προσπαθεί να σταματήσει τον Αθπιλικουέτα σε ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι για την Premier League OLI SCARFF/POOL VIA AP

Η Τσέλσι ζήτησε πέναλτι στο 40ο λεπτό του ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όταν ο Χάρι Μαγκουάιρ "κλείδωσε" στην αγκαλιά του τον Θέσαρ Αθπιλικουέτα, όμως η φάση -προς γενική κατάπληξη- δεν εξετάστηκε από το VAR. Δείτε το VIDEO.

Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο το VAR έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι, υπάρχουν όμως και στιγμές που ενώ περιμένουν άπαντες να ... κινητοποιηθεί, δεν υπάρχει καμία αντίδραση.

Μία τέτοια έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τσέλσι για την 6η αγωνιστική της Premier League, με τον Χάρι Μαγκουάιρ να γραπώνει από το λαιμό τον Αθπιλικουέτα σε σέντρα στην περιοχή των κόκκινων διαβόλων και να τον γκρεμίζει αλλά το VAR να μην εξετάζει καθόλου τη φάση.

Απόφαση που μάλλον θα πρέπει να ανακούφισε τους γηπεδούχους, καθώς το μαρκάρισμα του αρχηγού της ομάδας πάνω στον Ισπανό μπακ των μπλε ήταν άτσαλο και θα μπορούσε κάλλιστα -μέσω της τεχνολογίας- να τιμωρηθεί για αυτό με την εσχάτη των ποινών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS PREMIER LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ